HD Supraveghere siguranta si incredere pentru afacerea dumneavoastra

24 noiembrie 2016
Autor:
WEBDESK

Siguranta a devenit o prioritate in randul oamenilor din intreaga lume. In contextul conflictelor globale de amploare, ce se manifesta in multe orase ale lumii, prin atentate, razboaie civile, lupte si manifestatii de strada, oamenii incep sa se teama pentru siguranta lor.

Romania are nevoie deosebita de siguranta si de sisteme de supraveghere video performante pentru ca, desi nu este o mare putere mondiala, se afla la intersectia dintre Occident si Rusia. Acesta este si motivul pentru care, de-a lungul istoriei, tara a avut de patimit.

Pornind de la general si ajungand la particular, companiile de mici si mari dimensiuni din toata tara apeleaza la sisteme specializate de supraveghere, care monitorizeaza activitatea din institutie si din afara ei, in prezenta angajatilor, dar si in lipsa lor. Cu ajutorul unor sisteme de supraveghere video, conducerea unei companii creeaza un context sigur pentru dezvoltarea angajatilor.

De ce are nevoie o companie de un sistem de supraveghere?

Pentru a monitoriza atent activitatea din cadrul institutiei. Este o varianta ideala mai ales pentru firmele de mari dimensiuni, cu un numar extins de angajati, care nu pot fi monitorizati decat in acest fel. Prin supraveghere trebuie inteles si modul in care compania se asigura ca in incinta intra numai persoanele autorizate.

Sistemele de supraveghere se asigura ca niciun strain nu a patruns in companie fara acordul persoanei desemnate in acest sens.

Pentru siguranta angajatilor. Acestia trebuie sa se simta protejati la locul de munca. In cazul in care cineva patrunde ilegal in incinta, angajatii pot avea de suferit, se pot rani sau chiar pot muri. Pentru a impiedica nasterea unor astfel de situatii extreme, cel mai bine este ca echipa de conducere sa instaleze sisteme de supraveghere video performante, care sa surprinda orice miscare gresita.

Pentru monitorizarea depozitelor si a bunurilor companiei. Fie ca vorbim de o firma mica, fie ca vorbim de o corporatie, in ambele cazuri sistemele video reusesc sa monitorizeze obiectele din incinta. Pentru birouri, camerele vor surprinde imediat daca a disparut un laptop sau o imprimanta si proprietarul il va identifica imediat pe faptas. In cazul depozitelor, obiectele de mici dimensiuni precum o cutie de ciocolata nu vor reprezenta o problema, insa, in cazul in care sunt mai multe, acest lucru se va reflecta pe filmare.

Unde se gasesc sistemele de supraveghere?

Ele pot fi comandate de pe internet, de pe site-uri specializate si autorizate. In acest fel, clientul este sigur ca primeste produse de cea mai buna calitate, care indeplinesc toate conditiile necesare pentru un bun mers al lucrurilor.

Despre HD Supraveghere

Misiunea acestui magazin online este aceea de a-i proteja pe oameni, furnizandu-le sisteme de supraveghere video de cea mai buna calitate. Se adreseaza atat familiilor, care vor sa isi pazeasca locuinta, cat si companiilor de orice dimensiune, care vor sa castige increderea, aprecierea si respectul angajatilor, pe care ii protejeaza.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram