E Camere ro Camere supraveghere pentru monitorizarea eficienta a afacerii si locuintei tale

24 aprilie 2017
Autor:
Fortin

Siguranta afacerii sau locuintei tale poate fi implementata prin integrarea acestor camere supravghere incredibil de performante.
Chiar si instalarea unui astfel de echipament a devenit mult mai usoara, iar costurile totale de intretinere a unui astfel de sistem sunt aproape inexistente.

Rezolutie – Zoom – Distanta focala

Din componentele unui sistem de supraveghere digital fac parte: un inregistrator video si un hard disk pentru a stoca toate informatiile. Alimentarea se face prin mufe sau chiar printr-un usb, iar un mini monitor de poate fi instalat in orice tip de camera pentru redarea cat mai clarificatoare a continuturilor inregistrate.
Trebuie sa stim ca eeste foarte important locul in care aceste camere supraveghere sunt instalate. Daca alegem sa le folosim in exterior, trebuie sa alegem un model care sa fie protejate impotriva factorilor care pot fi daunatori pentru intreg sistemul de supraveghere. Praful, ploaia si razele directe ale soarelui pot afecta performanta acestuia.

Daca alegem sa folosim camera de supraveghere in interior, in cadrul magazinului online E-Camere.ro descoperim numeroase modele mai simple si mai putin costisitoare.
Rezolutia este cea mai importanta caracteristica a unei camere supraveghere. Cu cat optam pentru o rezolutie mai mare, cu atat vom percepe mai multe detalii si o mai mare claritate a imaginii captate, ceea ce aduce un plus major de clarificare a informatiilor inregistrate. Majoritatea modelelor au disponibila si functia de zoom, deci detectarea unui intrus este clar mult mai usor de realizat.
Unghiul de supraveghere difera si el, in functie de caracteristicile fiecarei camere in parte. Distanta focala trebuie sa fie cat mai mica pentru ca unghiul de vizualizare sa fie cat mai mare.

Camera video este cel mai mare dusman al hotilor

Camera de supraveghere sigur va deveni, in scurt timp, prietenul tau cel mai bun. Alaturi de el vei lua partea la toata activitatea dintr-o anumita locatie in lipsa ta. Si cum oricine are prieteni, dar si dusmani, orice fel de actiuni intruzive sunt inregistrate si redate cu acuratete.
Ca numarul infractorilor sa scada, cea mai buna solutie este montarea unui astfel de sistem. Daca plecati de acasa si va temeti de hoti, puteti rezolva foarte simplu aceasta problema.
Cele mai bune locuri in care va puteti instala o camera video de supraveghere sunt deaspura usii de la intrarea in casa, deasupra geamului de la primul etaj, usa din spatele casei, pe scari, in curte sau in garaj.

Fiecare punct de instalare a camerei are propriile sale avantaje, iar in fuctie de nevoi si de situatie, puteti alege sa amplasati sistemul video in una sau mai multe locuri ce ofera o vedere de ansamblu si un unghi de inregistrare cat mai optimizat.
Urmariti toti pasii pentru a fi in siguranta tot timpul

Daca aveti intrebari sau doriti mai multe detalii despre achizitionare unui sistem de securitate video, puteti contacta oricand angajatii magazinului online www.e-camere.ro:
Date de contact
Telefon 0767 390 475
E-mail [email protected]
Adresa sediu: Strada Petrache Poenaru numarul 1 – Craiova - Dolj

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram