Camere supraveghere ascunse – cum facem alegerea corecta?

12 mai 2017
Autor:
Fortin

Modelele de camere supraveghere ascunse sunt ideale spre a fi folosite in orice spatiu mai ales daca exista necesitatea ca acestea sa nu fie sesizate de persoanele asupra carora se realizeaza supravegherea.

E-camere.ro este un magazin specializat in furnizarea celor mai variate modele de camere video, incluzandu-se aici si camerele supraveghere ascunse. Caracteristicile pe care le intrunesc aceste camere permit ca monitorizarea obiectelor sa se realizeze in timp real, la fel cum detectarea pericolelor sa fie alertata la timp.

Alegerea unei camere supraveghere ascuna trebuie sa fie realizata in dependenta de aria obiectivului care este vizat
Orice spatiu in care se doreste montarea unor camere de supraveghere ascunse necesita sa fie impratit in zone pentru ca amplasarea strategica a camerelor sa permita o inregistrare a imaginilor eficienta.
In plus, in dependenta de zonele unde se doreste o monitorizare non-stopa se identifica si tipurile de camere necesare pentru a indeplini acest scop, precum si numarul acestora care necesita amplasate. Acest lucru este necesar sa fie realizat pentru ca astfel se va oferi o uilitate camerelor, pentru ca amplasarea in zone mai putin importante a camerelor supraveghere ascunse reprezinta o risipa de bani.

Imagini detaliate – principalul aspect pe care trebuie sa-l detina orice camera de supraveghere ascunsa

Scopul pentru care se monteaza camerele de supraveghere ascunse este de a realiza o monitorizare a spatiilor oferindin acelasi timp imagini care se inregistreaza si care in caz de necesitate pot fi utilizate pentru identificarea infractorilor. Pentru ca acest scop sa fie realizat la maxim, camerele supraveghere ascunse trebuie sa furnizeze imagini clare.
Astfel de imagini clare pot fi obtinute doar daca se opteaza pentru camere performante care detin functii in concordanta cu ultimele tendinte in materie de tehnologie. Un exemplu in acest sens sunt camerele care au functii de zoom. Iar pentru ca maginile marite sa fie calitative este necesar ca camerele sa detina si un numar mare de megapixeli.

Avantajele pe care le prezinta camerele de supraveghere ascunse
Camerele de supraveghere ascunse sunt concepute pentru ca acestea sa ofere o supraveghere ideala dar in acelasi timp sa fie greu de sesizat. Insa pe anga aceste caracteristici, aceste camere mai detin si altele, iar combinate cu primele duc la o eficientizare a procesului de supraveghere video.
Camerele supraveghere ascunse nu scot sunete ceea ce face ca detectarealor sa fie imposibila pentru persoanele care nu stiu de existenta amplasarii unor asemenea obiecte.
Camerele se detin caracteristici pe care le pot avea orice camera obisnuita astfel incat ele functioneaza 24 de ore din 24 si realizeaza o monitorizare in timp real, imaginile inregistrate fiind stocate intr-o baza de date.

Aceste camere reprezinta cea mai ieftina solutie impotriva infractionalitatii caci alarma poate fi accesata instantaneu cu momentul in care se primeste notificarea despre existenta unor persoane neautorizate in locurile in care se amplaseaza astfel de camere,fara ca infractorulsa ia cunostinta de acest lucru.
E-camere.ro – monitorizarea spatiilor este eficienta pentru ca imaginile pot fi utilizate in orice situatie, inclusiv in justitie.

Realizarea monitorizarii a diferitor spatii prin intermediul camerelor supraveghere ascunse permite realizarea unei protectii mai eficiente fata de mijloacele clasice de supraveghere, cum ar fi paznicii. Astfel, aceste camere inregistreaza imagini clare si care se pastreaza in memoria lorpentru ca in cazurile in care situatia o cere, imaginile sa poata fi utilizate la identificarea persoanelor.
E-camere ofera astfel de camere supraveghere ascunse care pot fi comandate in mod online sau prinapel telefonic la 074390475.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram