Vrei sa locuiesti in zona 13 Septembrie a capitalei? Iata ce trebuie sa stii atunci cand iti vei cumpara apartamentul

10 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Bucurestiul este un obiectiv pentru multi tineri, intrucat aici exista posibilitatea unui viitor straluncit! Odata cu terminarea studiilor, multi aleg sa nu se retraga din capitala pentru a se intoarce la origini ci, mai mult decat atat, ei vizeaza inradacinarea suprema – achizitionarea unui apartament in capitala! De cele mai multe ori, ei aleg sa locuiasca in zonele centrale ale Bucurestiului, acolo unde exista cel mai ridicat flux al activitatilor iar zona vizata cel mai adesea pentru achizitionarea unui apartament este 13 Septembrie! De ce 13 septembrie si nu alta zona a Bucurestiului? Iata care sunt avantajele achizitonarii unui apartament intr-unul din cartierele apropiate de centrul orasului!

Cat de important este iti achizitionezi un apartament intr-o zona cu infrastructura ridicata? Ce facilitati se regasesc in zona 13 Septembrie?

A-ti cumpara un apartament este o investitie uriasa pe care o vei realiza, tocmai daca vei intreprinde acest pas trebuie sa ai in vedere cateva caracteristici importante pe care trebuie sa ti le ofera zona. De exemplu, zona 13 septembrie a fost vizata nu numai de potentiali cumparatori, ci si de dezvolatorii imobiliari care au demarat proiectele ansamblurilor rezidentiale moderne. Avand o infrastructura performanta, zona 13 septembrie si implicit apartamentele regasite aici (indicate fiind cele care fac parte integranta din ansamblurile rezidentiale), reprezinta un stil de viata modern pentru orice viitor proprietar.

Existenta statiei de metrou, a statiilor pentru mijloacele de transport in comun, a hipermarketurilor, scolilor si gradinitelor, cat si existenta institutiilor de interes public in apropierea ansamblului rezidential creeaza o buna infrastructura pentru zona 13 Septembrie si, implicit iti faciliteaza accesul catre activitatile desfasurate in zona centrala a capitalei. De asemenea, daca iti doresti sa iti decorezi dupa propriul plac, poti opta pentru achizitionarea unui apartament regasit in cadrul unui ansamblu rezidential, intrucat ti se ofera posibilitatea de a alege finisajele in conformitate cu propriile preferinte!

Daca esti interesat sa investesti intr-o noua locuinta, poti vizita ansamblul rezidential construit de Novum Invest – unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din Bucuresti care a reusit sa finalizeze cu succes zeci de proiecte imobiliare!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram