Oferte executari silite din Bucuresti pe site ul agentiei imobiliare Regatta ro

30 iulie 2015
Autor:
AUTHORITY

Regatta.ro este primul site al unei agentii imobiliare care promoveaza oferte de imobile executate silit in Bucuresti.

Considerata o noua piata, ofertele de executari silite din Bucuresti au aparut in urma creditelor neperformante date de banci in perioada de boom imobiliar, credite pe care clientii nu le-au mai putut achita, intrand in incapacitate de plata.

Astfel, bancile s-au vazut nevoite sa valorifice aceste imobile, generand noua piata a executarilor silite. Iata ce aspecte recomanda specialistii de la agentia imobiliara Regatta sa le luam in considerare la achizitionarea imobilelor din ofertele de executari silite.

Anul 2015 a inceput cu o adevarata explozie pentru piata de executari silite din Bucuresti , volumul de cereri crescand foarte tare, in special pentru zonele din centrul si nordul Bucurestiului. De asemenea, foarte bine a mers si segmentul low-cost din piata imobilelor aflate in executare silita, din zonele ceva mai putin scumpe din Bucuresti, specialistii Regatta spunand ca acest segment este ceva mai ieftin decat cel premium.

De asemenea, anul 2015 a reprezentat si un interes mai mare al investitorilor, dublat de o incredere mai mare in piata executarilor silite din Bucuresti.

In ceea ce priveste participarea in cadrul licitatiei, aceasta implica plata a 10% din valoarea imobilului executat, suma care in cazul in care nu se adjudeca imobilul executat, se restituie integral. De asemenea, agentia Regatta Imobiliare avertizeaza asupra importantei platii la termen, suma trebuind transferata in contul bancii in termen de 30 de zile de la finalizarea licitatiei.

Alaturi de avantaje, avem si dezavantaje, imobilele executate silit fiind imposibil de vizionat de catre cumparator, caz in care acesta trebuie sa "culeaga" toate informatiile din oferte si de la agentul care reprezinta acea proprietate executata silit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram