Oferte de casa de vanzare in Bucuresti prin Regatta Imobiliare

21 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Daca sunteti in cautarea unei case destinate vanzarii intr-o zona selecta din capitala, exista numeroase oferte in acest sens. Este important, insa, sa cerem sfatul unor consultanti imobiliari cu experienta, care ne vor indruma catre o alegere potrivita.

Sectorul vanzarilor din Bucuresti prin intermediul companiei imobiliare Regatta au atins maximul ultimilor ani, dovada ca activitatea pe piata se inteteste vazand cu ochii si domeniul se afla intr-o stare de revenire continua dupa evenimentele anilor 2009 si 2010.

Sute de oferte de case de vanzare in Bucuresti

Inca de la infiintarea acesteia in 1993, agentia Regatta s-a concentrat pe oferirea serviciilor pentru clientela de top, iar casele din oferta actuala ilustreaza cu brio acest aspect. In acest moment, exista peste 300 de oferte cu casa de vanzare in Bucuresti ce pot fi consultate pe site-ul companiei, iar pentru caracterizari mult mai detaliate, in dreptul fiecarei proprietati este disponibil numarul persoanei de contact care va poate furniza toate detaliile dorite.

In primul rand este vorba despre zonele in care se afla casele. Majoritatea covarsitoare a acestora sunt amplasat in zonele centrale, ultracentrale si de nord din capitala. La o privire mai detaliata, sunt remarcate cartierul Baneasa cu 84 de case la sectiunea vanzarilor, Pipera cu 20, Corbeanca (18) si Snagov (17). Este de utilitate mentiunea ca cele mai multe dintre aceste case, mai ales cele disponibile in nordul Bucurestiului, sunt constructii foarte recente.

Din punctul de vedere al pretului, media unei vanzari in capitala este undeva intre 700000 si 1,5 milioane de euro. Cea mai costisitoare casa din oferta se afla in zona Aviatorilor, are 20 de camere si costa 10 milioane de euro. Ca si suprafata, in cazul celor mai luxoase proprietati se discuta despre mai mult de 3000 de metri patrati construiti. Deasemeni, atunci cand nu se iau in considerare casele aflate in zonele ultracentrale, acestea beneficiaza de suprafete extrem de generoase de curte.

Compania imobiliara are o experienta de peste 20 de ani in varful pietei imobiliare bucurestene, realizand la inceput doar activitati de intermediere in tranzactii de vanzare - cumparare sau inchiriere de proprietati (apartament, casa, spatiu comercial, de birouri, etc.) in centrul capitalei.

Treptat, compania si-a diversificat serviciile, organizand in premiera pentru Romania campanii de mare publicitate in domeniul imobiliar. In prezent, cele 8 departamente bine structurate care compun agentia ofera servicii complete in domeniul imobiliar.

Fiind o firma ce are in integralitate capital romanesc, Regatta a fost considerata un exemplu in domeniu in mai multe randuri, iar in 2006 i s-a acordat distinctia “Marca romaneasca de succes in piata imobiliara romaneasca”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram