Cum pot obtine un credit persoanele cu istoric negativ?

4 iulie 2016
Autor:
Zoom-Biz

. Decizia aceasta apartine in totalitate institutiei. Faptul ca apareti in baza de date a Biroului de Credit nu va priveaza de dreptul de a contracta un imprumut rapid. Din momentul aplicatiei institutiile financiare nebancare vor avea in vedere mai multe aspecte, inclusiv motivatia clientului.

Cine poate sa acorde imprumuturi persoanelor cu istoric negativ si in ce conditii?

Numarul de credite neperformante a ajuns sa fie in continua crestere in special cele ipotecare iar neplata lor se datoreaza mai multor motive. Practic Biroul de Credit reprezinta oglinda financiara a fiecarui client in parte pe baza careia institutiile bancare cat si cele nebancare analizeaza daca creditul se poate acorda.

Si atunci cine ii mai poate ajuta pe restantieri sa poata contracta un nou imprumut rapid? Multe institutii financiare nebancare acorda imprumuturi chiar si restantierilor dar acest lucru se intampla numai daca se demonstreaza ca au ajuns in incapacitate de plata din cauze cum ar fi o disponibilizare, somaj sau alte astfel de motive intemeiate vor putea obtine un nou credit.

De multe ori aparitia unei restante la Biroul de Credit conduce la imposibilitatea de a obtine un nou imprumut iar o persoana figureaza in aceasta baza de date timp de 4 ani. Pentru obtinerea unui nou imprumut rapid este necesar ca pentru a obtine increderea institutiei suma restanta sa fie cat mai mica. Cu cat mai mica cu atat mai bine.
De obicei institutiile financiare au conditii diferite de acordare a creditelor pentru restantieri inclusiv costuri mai mari pentru acordarea lor sau chiar restrictii privind suma maxima admisa.

Evident, inainte de a acorda un imprumut rapid si institutiile financiare nebancare tin cont de scoring-ul unei persoane aflalte la Biroul de Credit iar unele institutii de pe piata au conceput produse special concepute pentru persoane cu istoric negativ.

Practic prin intermediul scoring-ului clientul cu istoric negativ poate sa isi imbunatateasca modul in care il priveste banca si sa primeasca relativ mai usor un credit.

Recomandari pentru obtinerea unui imprumut rapid

Oferta de imprumuturi rapide dar si popularitatea lor este in continua crestere, astfel incat la ora actuala este posibil sa alegeti dintr-o multime de astfel de produse special concepute pentru situatii urgente.

Totusi trebuie sa tineti minte faptul ca cea mai buna cale pentru a va dovedi increderea in ochii creditorilor este sa rambursati la timp sumele imprumutate sau sa discutati cu consultantul dumneavoastra si sa planificati rambursarea acestui imprumut rapid intr-un mod care este convenabil pentru ambele parti.

Prezenta in Biroul de Credite este o situatie nu tocmai placuta ceea ce ofera anumite restrictii privind accesarea produselor financiare, asadar solicitati un imprumut rapid numai in momentul in care stiti cu certitudine ca aveti capacitatea de a rambursa suma solicitata.

Pentru solicitarea unui imprumut rapid sigur si de incredere nu ezitati sa apelati la Concordia Capital o institutie financiara nebancara special conceputa pentru a oferi solutii atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru www.concordiacapital.ro .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram