Stand up Night la Comedy Central Extra difuzat acum de luni pana vineri Top 10 motive pentru care rasul este bun pentru

13 ianuarie 2015

Muncesti din greu in fiecare zi, asa ca meriti o portie sanatoasa de ras in fiecare zi. Scapa de rutina, relaxeaza-te si bucura-te de doza ta zilnica de comedie cu Stand up Night in fiecare seara, de luni pana vineri, de la 21:15, la Comedy Central Extra.
Prima productie romaneasca originala semnata Comedy Central Extra, Stand-up Night, a fost lansata in Decembrie anul trecut si a fost difuzata in fiecare luni si marti. Insa, de ce sa ne oprim aici? De ce sa nu ne bucuram de o portie mare de ras in fiecare zi a saptamanii? Tocmai de aceea, Comedy Central Extra va difuza Stand-up Night in fiecare zi a saptamanii!
Cativa dintre cei mai talentati comici romani ai momentului, Dragos Pop (Dragos), Sorin Parcalab, Teohari Claudiu (Teo), Dragu Viorel (Vio), Constantin Bojog (Costel) sau Sergiu Floroaia, garanteaza un show uluitor. Acestia rad de toate situatiile si transforma orice moment in unul comic, inclusiv dramele personale, comportamentul absurd al femeilor sau lenea eterna a barbatilor.
Uita de griji si invaluie-ti serile in comedie, de luni pana vineri, de la 21:15. Iata si top 10 motive pentru care rasul iti face bine:
1. Te scapa de stres
2. Iti creste randamentul
3. Imbunatateste tensiunea arteriala
4. Are efecte benefice asupra glicemiei
5. Te ajuta in caz de durere
6. Te face mai sociabil
7. Reduce agresivitatea
8. Energizeaza organele
9. Ajuta sistemul imunitar
10. Te mentine in forma
Atentie! Poti deveni dependent de Stand-Up Night, de luni pana vineri la Comedy Central Extra de la 21:15, iar efectele secundare sunt: durere in obraji de la prea mult ras!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram