Profita de reducerile oferite de Color Box pentru obiecte si materiale promotionale

25 noiembrie 2015
Autor:
WEBDESK

Color Box lanseaza o oferta speciala in perioada 25 noiembrie - 7 ianuarie 2016, produsele listate in cadrul catalogului nostru online de obiecte promotionale personalizate avand preturi speciale. Ne adresam atat persoanelor care doresc sa faca un cadou personalizat cunostintelor sau persoanelor dragi cat si companiilor mici si medii, corporatiilor si oricarui alt tip de business derulat in Romania sau peste hotare.

De ce Color Box cand vine vorba despre personalizarea unor obiecte personale sau utilizate in domeniul afacerilor? Pentru ca avem experienta si pentru ca mizam intotdeauna pe satisfacerea necesitatilor clientilor nostri, de aici si multitudinea de multumiri pe care le receptionam din partea colaboratorilor nostri.

Gama noastra de produse este una variata si poate fi extinsa ori de cate ori ne solicitati acest lucru. Daca vreunul dintre produse nu se afla in magazinul nostru online de materiale promotionale personalizate, aveti la indemana o solutie deosebit de simpla prin care ne puteti contacta si ne puteti furniza detalii despre cererea voastra.

Analizam cu atentie dorintele si solicitarile clientilor nostri, raspundem cu promptitudine de fiecare data si reusim sa va punem la dispozitii solutii prin care afacerea voastra sa devina mai populara si mai atractiva.

Oferta curenta este una deosebita prin prisma faptului ca ne axam pe indeplinirea tuturor rigorilor pe care clientii nostri le afiseaza si avem capacitatea necesara de a inova pentru ca voi sa primiti cele mai bune solutii. Profitati de reducerile active la produsele noastre listate in catalogul online in aceasta perioada si veti putea achizitiona materiale si obiecte personalizate la preturi extrem de accesibile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram