Preda Publishing sarbatoreste Saptamana Ciclismului

22 septembrie 2014

Editura Preda Publishing isi doreste sa incurajeze practicarea sportului in toate formele sale, publicand carti reprezentative, scrise de personalitati din lumea sportului, care dezvaluie fragmente din secretele performantelor lor: de la exercitii de antrenament si programe de nutritie, pana la povestile din spatele victoriilor sau modalitati de infrangere a temerilor.
Saptamana aceasta, Preda Publishing se dedica in intregime unui sport cu o istorie de peste 100 de ani, ce reuseste sa cucereasca prin spectacol, viteza si senzatia de control pe care o ofera: ciclismul si eroii sai. Cu aceasta ocazie, numarul revistei The Sportist din aceasta saptamana este dedicat ciclismului, inspirand iubitorii activitatilor in aer liber prin articole complexe despre legendele si eroii ciclismului si despre evenimentele marcante ale acestui sport. Mai mult, cartile din colectia iBike vor bucura consumatorii cu preturi si pachete promotionale, dar si cu povesti despre triumf, dedicare, curaj si vointa. Cartea “Nu doar despre bicicleta” va avea un discount de 10%, iar pachetele promotionale vor fi formate din carti de ciclism si triatlon si vor avea discounturi de 15% (pachetele de 2 carti), 20% (pachetele de 3 carti) si 25% (pachete de 4 carti).
"Dedicam aceasta saptamana ciclismului, celor care privesc acest sport ca pe un mod de viata, celor care prin pasiunea lor pentru pedalat transmit si altora dorinta de a-si aloca toate resursele pentru a pedala sute de kilometri. Credem ca povestile despre eroii si legendele ciclismului merita sa fie spuse mai departe.", afirma Cristina Preda, Chief Publisher Preda Publishing.
Preda Publishing nu se afla la prima actiune de acest tip. Saptamana trecuta a fost numita Saptamana Fotbalului, iar urmatoarele doua saptamani vor fi dedicate altor sporturi care vorbesc despre curaj, glorie, dar si despre decadere: automobilism si maraton. Aceste doua saptamani vor fi marcate prin pachete promotionale si editii speciale ale revistei The Sportist.
Despre Preda Publishing
Preda Publishing este o editura unica pe piata romaneasca, dedicata in intregime sportului, in toate formele sale: alergare, ciclism, triatlon, alpinism sau sporturi cu mingea. Fondata in 2011 de un grup de iubitori ai sportului, Preda Publishing promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe miscare, dieta echilibrata si respect pentru natura. In prezent, Preda Publishing este structurata pe patru colectii:
• iRUN - colectie dedicata alergarii, fie ca este vorba de pista sau alergari montane, sprint, maraton sau ultramaraton
• iBike - colectie dedicata ciclismului
• iTri - colectie dedicata triatlonlui, sport ce capata din ce in ce mai multi adepti in Romania
• iBall - colectie dedicata fotbalului si eroilor sai

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram