Posturile Viacom isi extind prezenta in Romania prin intermediul parteneriatului cu UPC si Focus Sat

24 octombrie 2014

Pe 1 octombrie, clientii Focus Sat au inceput deja sa se bucure de programele Comedy Central Extra si Paramount, in timp ce clientii UPC vor avea ocazia sa vizioneze serialele, emisiunile si filmele oferite de cele doua posturi TV din 24 octombrie. Paramount Channel va fi inclus in abonamentul de televiziune digitala Optim HD si se va regasi pe pozitia 111 a telecomenzii, in timp ce Comedy Central Extra va fi disponibil clientilor care au pachetele Familia HD si Maxim HD, pe pozitia 112 a telecomenzii UPC.
De asemenea, UPC se numara printre primii operatori de televiziune din Romania care ofera continut de calitate clientilor sai prin intermediul celor doua noi posturi Viacom, incepand cu 24 octombrie. MTV Live HD si Nick Jr. se vor alatura portofoliului de posturi TV din cadrul Viacom si vor fi disponibile pe pozitiile 195 si 510 ale telecomenzii UPC.
“Incercam in mod constant sa ne mentinem pozitia de cel mai bun agregator de continut digital din Romania si ne concentram pentru a pune la dispozitia clientilor nostri continut relevant. Un segment foarte important pentru noi il reprezinta familiile cu copii, care au nevoie de multiple optiuni prin care sa-si petreaca timpul impreuna. Acestia se vor bucura cu siguranta de programele oferite de UPC prin Viacom. La UPC, punem intotdeauna pe primul loc nevoile clientilor si cautam permanent modalitati prin care putem oferi continut valoros”, declara Robert Redeleanu, CMO, UPC Romania.
Bartosz Witak, General Manager al VIMN CEE si Israel declara: “Parteneriatul actual cu UPC Romania si Focus Sat marcheaza un eveniment foarte important pentru VIMN CEE pentru ca scoate in evidenta faptul ca portofoliul nostru are o valoare importanta atat pentru spectatorii nostri, cat si pentru partenerii afiliati.”
Paramount Channel este dedicat filmelor de calitate care au o cerere mare si include filme din portofoliul Paramount, Europene, dar si continut aditional venit de la case de productie Americane, precum NBC Universal sau Miramax. In saptamanile care urmeaza, utilizatorii vor avea ocazia sa se bucure de filme celebre regizate de vedete precum Steven Spielberg, Terry Gilliam sau Alfred Hitchcock. Jaws 3, Jurassic Park, Fear and Loathing in Las Vegas sau The Blues Brothers vor rula in octombrie la postul TV, in timp ce seria Phycho va avea o seara dedicata, chiar in noaptea de Halloween, pe 31 octombrie, cand fanii genului thriller vor putea urmari toate partile.
Comedy Central Extra este un post TV care trebuie urmarit de toti iubitorii de comedie, fie ca este vorba despre seriale sau emisiuni TV. In prezent, Comedy Central Extra ruleaza seriale de familie precum Reed Between the Lines, Rules of Engagement sau The King of Queens, cat si comedii controversate precum South Park sau Real Husbands of Hollywood.
Nick Jr. postul TV pentru copii, fara reclame, ofera continut amuzant pentru cei mai tineri membri ai familiei, seriale precum Dora the Explorer, Bubble Guppies, si Paw Patrol.
MTV Live ofera cea mai buna muzica Live inregistrata de la cele mai bune trupe din intreaga lume, dar si programe cu muzica originala, cumparata si care se regaseste si in vasta librarie MTV, cum ar fi muzica din festivaluri, interpretari live care se bucura de sunet Dolby 5.1, sesiuni intime de studio, documentare muzicale sau productii originale, toate la calitate inalta, High-Definition.
UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, este lider in domeniul inovatiei in tehnologie. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet in banda larga si telefonie in aproximativ 300 de localitãti. Serviciile digitale oferite de UPC Romania ii conecteaza pe cei 1.158.100 de clienti la universul digital si le ofera experiente uimitoare. Premierele UPC pe piata din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare vitezã, Fiber Power 200 Mbps. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, plc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www[.]upc[.]ro.
Liberty Global, plc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu, cu operatiuni in 14 tari. Ii conectam pe oameni cu lumea digitala si le oferim posibilitatea de a descoperi si experimenta posibilitati nelimitate. Serviciile noastre 3Play - televiziune, Internet in banda larga si telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor retele de generatie urmatoare si prin platforme inovatoare de tehnologie care conecteaza 24,5 milioane de clienti. La 30 iunie 2014, acestia aveau 49 milioane de abonamente. Brandurile Liberty Global includ Virgin Media, UPC, Unitymedia Kabel BW, Telenet si VTR. Operatiunile noastre includ totodata si Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii si Liberty Global Ventures, fondul nostru de investitii.
Viacom International Media Networks (VIMN), o unitate Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), este compus din unele dintre cele mai populare branduri de entertainment multimedia, incluzand MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One si Tr3s: MTV, Música y Más. Brandurile Viacom sunt urmarite la nivel mondial in mai mult de 700 de milioane de gospodarii, in aproximativ 170 de teritorii si traduse in 37 de limbi, prin mai mult de 200 de programe tv locale si mai mult de 550 de gadgeturi si tv pe telefon. Ramai informat asupra noutatilor VIMN vizitand VIMN_PR. Pentru mai multe informatii despre Viacom si activitatile sale, viziteaza www[.]viacom[.]com, blog[.]viacom[.]com si Viacom Twitter www[.]twitter[.]com/Viacom

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram