Lunea va deveni cea mai iubita zi din saptamana Nu credeti? Aflati de ce

13 februarie 2015

Caroly Boyd, fiica celebrului jefuitor de banci si cea care a si ajutat la realizarea filmului despre viata tatalui sau, vorbeste despre durerea din sufletul ei: “A fost dificila absenta tatalui mei, dar mai dificile au fost urmarile actiunilor lui. De exemplu, majoritatea parintilor nu-si lasau copii sa se joace cu noi. Copii ne vorbeau urat si ne acuzau de furt.”
Nathan Morlando, cel care a scris scenariul si a regizat filmul Edwin Boyd: Citizen Gangster isi aduce aminte ca autoritatile federale erau atat de ingrijorate de fascinatia publicului pentru jefuitorul de banci incat i-au cerut acestuia sa adopte o noua identitate sis a-si traiasca restul zilelor departe de Toronto. Imaginile de arhiva cu Lorne Greene raportand despre banda Boyd au fost primele imagini televizate de canalul Canadian Broadcasting Corporation Television (CBC-TV).
Lunea primejdioasa va fi pe masura numelui ce-l poarta si in urmatoarele saptamani, asa ca stati cu ochii pe Paramount Channel!
Dupa un week-end relaxant meritati sa va incepeti saptamana in forta. Cum altfel decat cu tema favorita de la Paramount Channel, Lunea Primejdioasa?! Pentru a va dovedi ca suntem cat se poate de seriosi in aceasta privinta, fiti in fata televizoarelor pe 16 Februarie la ora 22:40 fix! Va prezentam Citizen Gangster: Edwin Boyd, o drama bazata pe povestea reala a lui Edwin Boyd (Scott Speedman),barbatul care a devenit cel mai faimos criminal din istoria orasului Toronto.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram