Frica vine in cercuri perfecte – The Ring 2 la Paramount Channel in Noiembrie

12 noiembrie 2014

Filmul a fost filmat in Astoria, Oregon si Los Angeles, California si a fost lansat pe 18 martie 2005. Cand a fost lansat, acesta a inregistrat vanzari de 35 de milioane de dolari in primul weekend, aproape dublu fata de The Ring 1 si a atins aproape 161 de milioane de dolari.
Puteti urmari promo-ul filmului aici: http://youtu[.]be/vdcYUCvG2yw.
In aceasta continuare, la sase luni de la incidentele care aveau legatura cu caseta video, noi indicii arata ca raul sta sa iasa din intuneric. Naomi Watts, Simon Baker si David Dorfman sunt actorii care dau viata personajelor principale din film.
Naomi Watts a devenit cunoscuta prin filmul Mulholland Drive, regizat de David Lynch, insa a primit recunoasterea internationala dupa rolurile din The Ring si The Ring 2.
O poveste foarte interesanta legata de film vine chiar de la echipa de productie care a marturisit ca au avut loc intamplari bizare in timpul filmarilor. In cea de-a saptea zi, biroul de productie a fost inundat peste noapte, dupa ce s-a spart o teava. Pentru ca apa este tema esentiala in film, la fel ca si in cultura Japoneza, intreaga echipa a inceput sa-si puna semne de intrebare. Pentru a linisti situatia, Hideo Nakata a cerut sa se realizeze o ceremonie japoneze de purificare, insa incidentele au continuat. Cat timp se aflau la filmari, un roi de zeci de albine au atacat zona, astfel incat a fost necesara evacuarea de urgenta. Mai mult, din senin, biroul de productie a fost din nou inundat.
Daca vreti sa experimentati pe viu frica adevarata, care vine in cercuri perfecte, nu ratati The Ring 2 la Paramount Channel, pe 15 noiembrie de la 23:00.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram