Ebola fara gluten tufa fermecata cocoselul magic si mult mai multe in South Park sezonul 18

27 februarie 2015

Pentru a fi cat mai pregatiti pentru noul sezon mai jos gasiti cateva momente cheie din fiecare episod!
1. Baietii isi incep aventura atunci cand sunt in cautarea unui startup care sa le permita sa nu faca nimic. Pentru ca marca a fost retrasa, aleg sa-si numeasca compania The Washington Redskins si incep sa stranga bani pe Kickstarter. Aflati ce are de spus patronul de la Redskins, Dan Snyder.
2. In cel de-al doilea episod baietii se intorc la scoala dupa incercarea lor de afacere ( primul hint ca episoadele sunt legate intre ele). Sunt foarte nepopulari acum printre ceilalti elevi pentru ca i-au insulat pe fiecare atunci cand au plecat. Atunci baietii ajung la concluzia ca trebuie sa organizeze o petrecere care sa-I ajute sa-si recapete reputatia.
3. Apoi, Eric incearca sa foloseasca toaleta in timpul recreatiei, insa o gaseste ocupata. Eric se supara si punandu-si o fundita pe fes se indreapta spre toaleta fetelor pentru a-si rezolva problemele de dupa-masa. Scoala isi da repede seama ca pentru a rezolva problema pe care Eric o creeaza, vor trebui sa construiasca o baie pentru transexuali, pe care acesta sa o poata folosi.
4. Atunci cand pleaca de la teatru, un prieten le face cunostinta lui Gerald si Sheila Broflovski cu Handicar. Aceasta este o aplicatie bazata pe servicii de transport condusa de Timmy Birch prin care sunt stranse fonduri pentru Tabara de Vara. Oare va avea succes?
5. Cartman afla ca tatal lui Butters are in posesie o drona. Carman fura drona si in acea noapte Butters, Kenny si Cartman se intalnesc pentru a spiona oamenii. Sunteti curiosi de ceea ce vor filma?
6. La scoala Jimmy ii arata lui Kyle noua aplicatie cu jocul Terrance si Phillip. Kyle nu o gaseste interesanta, insa aflam in curand ca Randy il confrunta pe Stan acuzandu-l ca este dependent de joc, atunci cand afla a cheltuit mai mult de 400 de dolari pentru acesta.
7. Carman il manipuleaza pe Butters sa creada ca se afla intr-o realitate virtuala. Butters isi face de cap pentru ca este din nou pedepsit de parinti. In schimb, Cartman primeste un telefon de la serviciul pentru clienti prin care este anuntat ca defapt el este cel care se afla intr-o lume virtuala. O fi adevarat?
8. Baietii afla ca la un joc numit Cock Magic ( illegal si in atentia politie) participantii sunt cocosi si nu oameni. Tuturor le place idea si decid sa-si cumpere si ei un cocos. Intre timp Randy confunda Cock Magic cu un tip de dans pe care il executa pe vremea studentiei. Nu puteti rata asa ceva!
9. Kyle cumpara un nou joc video pe care vrea sa-l joace impreuna cu Ike, insa acesta nu este interest pentru ca prefera sa-l urmareasca pe Pewdie Pie -un commentator de pe YouTube. Pe Cartman il inspira idea si incepe sa se inregistreze comentand pe YouTube ca si Carman Brah si incepe sa devina viral.
10. La finalul ultimul episod Stan si Kyle decid care a fost tema sezonului: divertismentul schimba industria. Gasesc consolare in faptul ca acum copii isi pot alege sursele de distractie in loc sa tina cont de factorul comercial si decid sa nu-I judece doar pentru ca nu-I pot intelege.
Suntem siguri ca de abia asteptati sa aflati ce se va intampla in fiecare episod, asa ca fiti in fata televizoarelor incepand cu 9 Martie la ora 23:00, numai pe Comedy Central Extra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram