Copilarie normala sau jocuri pe calculator?

6 iulie 2015
Autor:
Touch Media

Se pare ca nu doar in SUA copiii se joaca pe telefon, tableta sau laptop inainte sa vorbeasca, moda aceasta abunda si Romania de cativa ani. Chiar daca nu este deloc sanatos pentru cei mici si nici nu au ce invata de la un joc cu lupte sau chiar de la desenele violente, parintii nu prea dau importanta acestui lucru si in loc sa ii indrume catre jocurile cu copiii, plimbarile cu bicicleta sau alergatul in parc acestia privesc nepasatori si indiferenti. Cu siguranta timpul nu permite in ziua de azi sa mergeti cu cei mici in parc, dar alegeti locul de joaca Bucuresti Zuzi Party, unde in zilele calduroase dispune si de un spatiu afara.

Ce faceau parintii cand erau mici? Va intrebati uneori de ce copiii inainte cresteau atat de frumos, pentru ca aveau parte de copilarie normala, cu jocuri simple, dar care ii ajuta sa se dezvolte atat fizic cat si intelectual. Tehnologia este si ea foarte importanta, dar nu de la varste atat de fragede, un copil trebuie sa se bucure de tot ce il inconjoara, iar pentru asta este nevoie de un loc de joaca pentru copii Bucuresti unde acestia sunt in siguranta si se simt bine.

Locul de joaca pentru copii din sectorul 6, Zuzi Party se adapteaza perfect atat copiilor cat si temperaturilor de afara, de aceea va sta la dispozitie si cu un loc de joaca in aer liber echipat cu toate jucariile necesare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram