Black Sails: cranii si steaguri de pirati la Paramount Channel Un nou serial in exclusivitate in 2015

2 decembrie 2014

Black Sails, serialul premiat cu doua premii Emmy, a debutat in 2014 si a fost creat de Jonathan E. Steinbers si Robert Levine. Show-ul este o continuare a romanului Treasure Island, scris de Robert Louis Stevenson.
Serialul spune povestea Capitanului Flint, cel mai inteligent si de temut pirat din vremurile sale, care il ia in echipa sa pe John Silver. Amenintati cu extintia pe toate planurile, acestia lupta pentru supravietuirea Insulei New Providence, un paradis desfrantat plin de pirati, prostituate si hoti, un loc definitit atat de ideile iluminate, cat si de brutalitatea izbitoare.
Serialul produs de Michael Bay are toate elementele la care ne asteptam: este plin de scene de lupta pe mare, scene de sex, femei pirat extram de sexy, pirati macho, actiune si rasturnari de situatie. Rolurile principale sunt jucate de catre actori in ascensiune precum Toby Stephen, in rolul lui Captain Flint, cunoscut si pentru participarea sa in filmul Die Another Day. Capitanul Charles Vane este adus la viata de catre Zach McGowan care recent a jucat in celebrul film Dracula Untold. Episoadele au fost regizate de catre Neil Marshall, Clark Johnson sau Alik Sakharov, cunoscut pentru seriale precum The Sopranos, Game of Thrones sau The Shield.
Black Sails a fost atat de popular in US incat sezoanele doi si trei au fost comandate in avans. Telespectatorii din Romania mai au foarte putin timp de asteptat pentru cel de-al doilea sezon pentru ca este programat pentru difuzare la inceputul verii 2015.
Nu rata o aventura extraordinara cu Black Sails, doar la Paramount Channel, incepand cu 10 ianuarie 2015.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram