Atentie Toata lumea sa ia masuri Informati va cu date amuzante despre South Park si pregatiti va pentru sezonul 18

13 februarie 2015

1. Cum a inceput totul: Trey Parker si Matt Stone erau colegi de facultate la Universitatea din Colorado in 1992 cand au facut un un filmulet animat. Unui director al canalului de televiziune i-a placut mult, iar restul se spune ca e istorie!
2.Exista o anumita specie de muste de fructe care moare dupa doar 2 zile dupa ce a fost infectata cu o anumita bacterie. Specia a fost botezata Kenny, dupa Kenny Mccormick din South Park.
3. George Clooney si-a dorit sa apara in South Park. I-a fost oferit rolul cainelui lui Stan. A acceptat si a livrat latraturi destul de bune. Jay Leno a asigurat mieunaturile pentru pisica lui Cartman. Celebritati precum Samuel L. Jackson, Steven Spielberg sau Jerry Seinfeld si-au oferit vocile de asemenea insa au fost refuzati.
4. Personajul lui Kenny este inspirat din viata reala. Este un prieten din copilarie al lui Trey Parker care se numea chiar Kenny. Era cel mai sarac copil din oras, purta o jeaca mare si groasa care-I distorsiona vocea si lipsea deseori de la scoala, ceea ce ii inspira pe colegii de clasa sa glumeasca spunand ca a murit.
5. Melodia “Chocolate Salty Balls” a ajust numarul unu in topul UK Single Charts.
6. In aproape fiecare epsod din South Park este “ascuns” un extraterestru.
7. Filmul South Park detine recordul mondial Guinness pentru “cele mai multe injuraturi intr-un film animat”. A continut 399 de cuvinte obscene, incluzand de 144 de ori cuvantul “fuck”.
8. Primul episod din South Park a avut un buget de $300,000 si a fost produs in trei luni si jumatate.
9. Motivul pentru care Tom Cruise este literalmente in dulap in unul din episoade a fost modul in care Trey Parker a incercat sa evite eventualele repercusiuni legale in cazul in care ar fi spus direct ca este homosexual. Avocatii nu i-au dat voie, asa ca a rescris scena in care l-a inchis pe Tom in dulap.
10. Atunci cand South Park au difuzat episodul anti “Family Guy” au primit flori din partea echipei “The Simpsons”.€™

Despre ce vor mai scrie Trey Parker si Matt Stone? Avem cateva informatii din interior in ceea ce priveste noul sezon. Baietii folosesc programul “Kickstarter” pentru a se finanta, astfel incat sa stea degeaba, insa atunci cand Eric foloseste numele Washington Redskins proprietarul Redskins este determinat sa-l opreasca. Intr-un alt episod se amuza pe seama unui nou trend alimentar. Domnul Mackey mananca mai nou fara glutet si enerveaza pe toata lumea atunci cand nu se mai opreste din a predica despre cat de bine se simte. De toate acestea si mult, mult mai multe veti avea parte incepand cu 9 Martie la ora 23:00 numai pe Comedy Central Extra!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram