Animatori haiosi pentru zambetele micutilor dumneavoastra Petreceri copii Constanta 0762838354

25 august 2016

Organizarea de evenimente are radacini adanci in istoria lumii, petrecerile mari de la curtile regale avand organizatori sau sfatuitori care se ocupau de incoronari, banchete, baluri, nunti, botezuri, petreceri aniversare, sau petreceri fara vreun anumit motiv. Toate detaliile erau puse la punct impreuna cu regii si reginele, printesele, ducesele si alte persoane care stabileau impreuna cu organizatorul toate aspectele petrecerii ce urma sa se desfasoare. Impreuna, vom stabili pasii ce trebuie urmati in organizarea unui eveniment de succes in Constanta. Fie ca e vorba de nunta, botez, banchet, majorat, aniversare, petrecere de copii, sunt pasi ce se desfasoara fie ca suntem sau nu constienti de ei. 0762838354.
Va punem la dispozitie o echipa tanara si entuziasta de animatori ce vor inveseli atmosfera la orice petrecere pentru copii in tot judetul Constanta! O petrecere reusita in care toti invitatii sa se distreze si sa nu existe pic de plictiseala este garantata cu ajutorul animatorilor si mascotelor noastre pentru petreceri copii. Alaturi de ei, copiii vor avea parte de momente memorabile pline de surprize, distractie si concursuri! Copiii pot interactiona cu personajele lor favorite chiar la ei acasa, la gradinita, la restaurant sau in oricare spatiu, si se vor juca alaturi de ei.
La petrecerile pentru copii Constanta, animatorii realizeaza figurine din baloane modelabile, pictura pe fata si o multime de jocuri interactive ce ii vor distra pe copii! Pentru petrecerile copiilor in Constanta va punem la dispozitie si un bar de dulciuri personalizate: briose, cake-pops si alte dulciuri savuroase pentru cei mici, dar si accesorii tematice imprimate cu personajele lor preferate, de la farfurii, pahare pana la baloane, confetti si multe alte surprize! Fotograful si cameramanul Constanta nu pot lipsi de la party-ul pentru copii Constanta! Acestia din urma vor crea amintiri memorabile pentru cei mici si parintii lor!
Alba ca Zapada, Cenusareasa, Rapunzel, Aurora si alte printese din povestile clasice Disney pot veni la petrecerea fetitei dumneavoastra in Constanta pentru a ii distra pe copii cu jocuri frumoase de grup, cu pictura pe fata si cu baloane modelabile. Printi si printese la petreceri pentru copii Constanta vin cu vestminte frumoase, stralucitoare si aduc voia buna la petreceri. Super eroi ca Spiderman, Ironman, Batman, Robin sunt cei mai indragici de micutii dumneavoastra. Sportacus si Stefania surprind copiii la petreceri pentru copii Constanta si vor anima orice petrecere pentru copii de toate varstele. Hello Kitty petreceri Constanta, Printesa Sofia, Violetta petreceri copii, Elsa, Olaf, Anna, pe toti ii puteti avea la petrecerea aniversara a micutului dumneavoastra. Copiii le vor adora pe aceste personaje din desenele animate –animatorii nostrii se pot deplasa peste tot in Constanta, Mamaia, Navodari, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Mangalia, 2 Mai, Cernavoda, Medgidia, Harsova, Murfatlar, Macin, Tulcea –0762838354.
Pentru un eveniment complet si mai multe detalii despre un eveniment perfect de la A la Z in Constanta va rugam sa ne contactati la 0762838354

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram