Ahoy tovarasi Toate panzele negre sus pentru povestirile intunecate ale lui Luke Arnold Sau ce va trebuie pentru a fi un

26 ianuarie 2015

Suntem siguri ca deja te-ai indragostit de acest serial. Piratii din Vele Negre sunt cat de reali se poate. Serialul precede povestea scrisa in Treasure Island, iar personaje precum Capitanul Charles Vane, Jack Rackham si Anne Bonny au existat in realitate si au ramas in istorie ca pirati care operau in Caraibe. Pentru a va demostra ca actorii sunt dedicati personajelor lor si ca muncesc din rasputeri pentru a le portretiza cat mai bine, am sa va spunem un lucru pe care punem pariu ca nu-l stiati despre Luke Arnold, cel care-l il interpreteaza pe vestitul John Silver. Este foarte aratos! Ups! Cred ca asta stiati deja. Acum serios! Este un spadasin profesionist si creeaza coreografii special pentru lupte cu sabii. Se pare insa ca ai nevoie de mai multe aptitudini pentru a fi pirat, asa ca l-am rugat pe Luke sa ne impartaseasca din experientele sale de la filmari. “Am facut un antrenament intensiv de trei saptamani inainte de a incepe filmarile pentru primul sezon. Mi-a schimbat viata! Dupa ce eram propriu-zis distrusi in antenamentul de sala, mergeam direct la antrenamentele de lupta care durau ore multe. Au fost si alte lucruri “micute” care ma tineau ocupat, precum vorbitul in limba spaniola si catarari pe franghii, navigatie si vaslit, scrisul… cu pana. De multe ori le faceam pe toate in acelasi timp chiar.” Chiar daca Luke doar interpreteaza un pirat, asta nu il tine departe de pericole. “In al doilea episod a trebuit sa evadez de pe o corabie facand o saritura in apa, care s-a soldat cu o aterizare pe burta. S-a cam lasat cu dureri si s-a inflamat pana la sfarsitul zilei” isi aminteste resemnat actorul.
Colegul lui Luke de serial, Toby Stephens, ne vorbeste despre senzatia de modern si contemporan care planeaza asupra serialului. “A fost destul de socant pentru noi sa participam pe platoul de filmare la scene destul de macabre si infioratoare, ca apoi sa vedem la stiri, la televizor ca astfel de scene se intampla in realitate. Este un sentiment ciudat. Portretizam intamplari care aveau loc in anii 1700 si chiar daca noi ne credem mai evoluati, suntem la fel de cruzi ca cei de pe vremuri. Acelasi fel de brutalitate se intampla si in zilele noastre. Este in natura noastra. Acesta este un show de televiziune, dar in acelasi timp le aminteste oamenilor ca nu s-au schimbat chiar atat de multe odata cu trecerea anilor.”
Trebuie sa recunoastem. Nu e nimic glamuros in viata unui pirat. Insa asta o face atat de interesanta! Insula New Providence nu tine cont de lege, iar prostituatele, hotii, cautatorii de comori si piratii ii sunt singurii locuitori- pana nu mai sunt. Descopera-I povestile intunecate si complexe in fiecare Joi si Sambata la ora 23:00 numai pe Paramount Channel!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram