Cauti o televiziune online despre sanatate?

3 martie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

În mare parte, algele nu au contraindicaţii şi prezinta o toxicitate redusa. Pot fi gasite de vânzare uscate sau sub forma de capsule la magazinele cu produse naturale. În România, exista un preparat care conţine alge autohtone, în mare parte folosit pentru uz cosmetic, dar şi pentru probleme dermatologice (iritaţii ale pielii, acnee purulenta). Din cauza conţinutului ridicat de iod, algele sunt contraidicate în caz de hipertiroidie şi nu se vor administra în timpul sarcinii sau al alaptarii. *

Daca suferi de afectiuni dermatologice si nu mai stii ce sa faci, iti recomand cu tarie sa urmaresti cateva videoclipuri despre afectiuni dermatologice de pe sensotv.

Ce este SensoTv? Ei bine, SensoTv este o televiziune online cu multe multe articole despre sanatate, arta si lifestyle.

Uita de televizor, unde oricum nu vei gasi ceea ce te intereseaza si intra in mediul online cu noua televiziune SensoTV.

*sursa