Staropramen a adus Festivalul International de Teatru de la Sibiu in centrul Bucurestiului

17 iunie 2014

Cultura nu isi are locul pe un piedestal, cultura se simte cel mai bine in mijlocul oamenilor. De aceea, Staropramen a adus cultura in centrul divertismentului si Festivalul International de Teatru de la Sibiu in centrul Bucurestiului. Evenimentul a inceput la orele 19:30 cu un concert de jazz, tango si evergreen al trupei Quartet Art Musik, apoi a continuat de la orele 21:00 cu proiectia spectacolului de teatru coregrafic “Mozart Steps”, in regia lui Gigi Caciuleanu.
Coregraful Gigi Caciuleanu a revenit la Sibiu cu „Mozart Steps”, un spectacol ce largeste barierele teatrului spre o suita de acte dansante. Acest spectacol de teatru-coregrafic are la baza muzica lui Hugues Curzon si Ahmed al Maghreby si propune o reinterpretare a lumii mozartiene printr-o paralela intre occident si orient.
Staropramen a fost partener oficial al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, editia a XXI-a, care a avut loc in perioada 6-15 iunie 2014. Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, cel mai important festival anual de artele spectacolului din Romania si al treilea ca amploare si importanţa din Europa, a propus un program ce a adus la Sibiu participanţi din 70 de ţari si a prezentat 350 de evenimente ce s-au desfasurat in 60 de spaţii de joc.

In acest an, Staropramen a oferit in Sibiu o experienta unplugged, fiind locul unde cultura intalneste divertismentul.

Gusta un strop de cultura in fiecare pahar!

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piaţa romaneasca, activand in Romania din anul 1994. Compania opereaza in prezent o unitate de producţie la Ploiesti, iar echipa numara aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume.
Portofoliul companiei cuprinde marcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blonda, Bere blonda fara Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - si Noroc, precum si marcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alaturi de acestea, compania importa specialitaţile belgiene Leffe si Hoegaarden.

Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume, cu marci extraordinare, care incanta consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul sau include marci premium, lideri de piaţa, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon si Cobra in America de Nord, Europa si Asia. Sectoarele operaţionale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit si Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrala si de Est prin Molson Coors Central Europe, iar in afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listata in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord si este constant preocupata de gasirea de noi soluţii pentru a-si reduce impactul negativ asupra societaţii. Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: molsoncoors [.] com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram