Reduceri de weekend carti Rao la Libris

29 iulie 2016

Iubitorii de lectura pot achizitiona cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani a unui autor roman! Este vorba de romanul Biblia pierduta scrisa de Igor Bergler! Aceasta carte s-a vandut in aproape 51.000 de exemplare in patru luni de la lansare! Despre aceast roman, Calvin Moore, de la Harvard University, spunea ca este o intalnire intre arta suspansului lui Dan Brown si cultura enciclopedica si umorul lui Umberto Eco!

Pasionatii acestui gen (romane deopotriva politiste si istorice, cu actiune purtata in mai multe epoci) pot savura celebrele romane ale lui Dan Brown, parintele acestei formule literare.

Au la dispozitie cartea Codul lui Da Vinci, Conspiratia, Inferno, Fortareata digitala, Ingeri si demoni s.a.m.d.. In acelasi trend se inscriu si alte volume care, adaugand si exotism, au calitatea de a prinde cititorii: Sangele nevinovatilor de Julia Navarro, Zeita orezului de Rani Manicka, Sub luna de sofran de Nicole C. Vosseler, Floare-de-Zapada si evantaiul secret de Lisa See, Mandria Cartaginei de David Anthony Durham, Crucea Occidentului (doua volume) de Max Gallo sau Secretul templului de Paul Sussman.

Aceste romane din literatura universala nu sunt cu nimic mai prejos.

Toate aceste titluri si altele la fel de interesante, la fel de ofertante, pot fi cumparate, in acest sfarsit de saptamana, cu reduceri spectaculoase!

In plus, e de luat in considerare faptul ca doar pentru cartile achizitionate de la libraria online Libris, transportul este gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea ei, si ca aceasta va fi livrata, in maxim 24 de ore, prin curier rapid, in orice parte a tarii!

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram