Promotiile Libris in week end ul 24 26 iunie la editura Polirom

24 iunie 2016

Polirom noutati:

Autorii dumneavoastra preferati, atat straini, cat si romani, publicati de Polirom, acopera toate sferele de interes: beletristica, afaceri-economie, autobiografii celebre, memorii, cresterea copiilor, dezvoltare personala, limbi straine, stiinte umaniste, sanatate sau carti psihologie.


De reduceri substantiale se bucura numeroase bestseller-uri internationale si scriitori foarte apreciati de publicul cititor, ai caror lucrari au fost ecranizate la Hollywood. Gasiti in libraria online Libris.ro carti care se citesc cu sufletul la gura, (dupa cum spun multi iubitori de lectura), in care empatizezi cu personajul principal si devii parte din subiectul descris in pagini.


Exemple pot fi cartile: "Cel care ma astepta" si "Tatal celuilalt copil", scrise de Parinoush Saniee sau titlurile ce-i apartin apreciatei scriitoare Elif Shafak, cea care scrie despre conditia femeii in lumea musulmana. Tot editura Polirom este si cea care incurajeaza autorii romani aflati la debut si publica totodata seria lucrarilor apartinand scriitorilor autohtoni consacrati: Dan Lungu, Nora Iuga, Daniela Zeca, Alexandru Paleologu, Varujan Vosganian, Aurora Liiceanu sau Octavian Paler.


Cei care sunt pasionati de viata unor personalitati cinematografice, de televiziune, din lumea muzicii sau alt domeniu de larg interes, au la dispozitie categoria "Biografii, Memorii, Jurnale", de unde pot achizitiona online carti scrise, de exemplu, de actorul Ion Dichiseanu, compozitorul si muzicologul Dan Grigore, arhiepiscopul Valeriu Anania, psihologul Aurora Liiceanu sau realizatoarea de televiziune Mihaela Radulescu. Toate aceste carti sunt la doar un click distanta de dumneavoastra !


Le puteti comanda online pe Libris, beneficiind de transport gratuit prin curier, oriunde in tara si indiferent de valoarea comenzii dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram