Filosofia Danssa Studio: dansul – pasiune pentru orice varsta

28 octombrie 2016

„Unul dintre cele mai importante lucruri pentru studioul nostru este atmosfera in care au loc cursurile, dansul fiind o activitate relaxanta pe care vrem sa o practicam in armonie pentru a ne simti bine. Ne dorim ca toata lumea sa vina cu placere si sa se bucure de fiecare pas invatat in cadrul studioului nostru. La guest party-urile noastre, adica la petrecerile noastre tematice in care le oferim cursantilor posibilitatea de a-si aduce prieteni pentru a se bucura impreuna de atmosfera de la sala, se reunesc toate varstele: de la copii, pana la bunici. Cei care ne-au trecut pragul au redescoperit bucuria de a face miscare prin dans, iar atmosfera creata a fost una calda, ca in familie.” – marturiseste Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

Instructorii de la scoala de dans incearca sa insufle buna dispozitie si se adapteaza varstei si nevoilor fiecarui cursant, ajutandu-l sa invete usor atat pasii de dans ai stilurilor standard, cat si pe cei ai stilurilor latino. Pentru persoanele tinere, pasionale, dansurile latino sunt cea mai potrivita alegere conform specialistilor de la Danssa Studio: Salsa, Bachata, Merengue, Samba, Rumba. Categoria dansurilor standard – Vals, Vals Vienez, Fox Trot, Tango – va fi pe gustul persoanelor mature care vor sa descopere eleganta dansurilor de alta data. Iar cursantii care vor sa-si consume energia debordanta prin dans vor fi cuceriti de stiluri precum Hustle, Jitterbug, Jive, East Coast Swing, West Coast Swing.

Danssa Studio ofera cursuri de dans atat adultilor, cat si copiilor cu varste de peste 12 ani. Prin urmare, sunt incurajati atat copiii, care odata cu era digitala prefera sa aloce mai multe timp noilor gadgeturi decat sa inceapa sa faca miscare prin dans, cat si persoanele trecute de a doua tinerete care vor sa-si redobandeasca mobilitatea de altadata. Prima lectie de dans este gratuita, asa ca nu amanati momentul inscrierii la cursuri!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram