Ciclul hartiei de copiator: cum sa economisesti resursele

31 octombrie 2014
Autor:
Silkweb

Intr-o companie mare se consuma multe teancuri de hartie xerox. Imprimanta merge aproape continuu, printand documente, informatii importante, resurse utile si altele. Cu toate ca tehnologia a facut ca multe dintre informatiile care erau printate mai demult sa fie astazi pastrate doar in format digital, hartia este inca folosita in cantitati mari.

Pentru cei care doresc hartie xerox de calitate, alba, reciclata, lucioasa, de diferite grosimi si culori, in magazinul online Papetarie .ro gasiti tot ce aveti nevoie.

Insa, dupa aceasta achizitie trebuie sa te asiguri ca hartia de copiator va face un ciclu complet de utilizare, iar, in final, va fi reciclata. Asadar, iata cum vei putea sa economistesti resursele de hartie din firma ta:

-foloseste hartia de copiator asa cum o faci in mod normal; printeaza doar documentele si datele necesare, fara sa faci exces.
-hartiile printate, care nu mai iti sunt folositoare, pot fi folosite ca si ciorne, daca verso-ul lor nu a fost scris. Te asigur ca astfel, vei economisi un teanc mare de hartie.
-hartia care nu mai este folositoare trebuie tocata intr-un distrugator de hartii. Astfel, informatia scrisa pe ele nu va fi folosita in scopuri ne-etice. Trebuie sa te asiguri ca orice document oficial care nu mai e folositor, se distruge. Distrugatoare de documente gasesti tot la Papetarie.ro.
-odata tocate, resturile de hartie trebuie sa ajunga la un centru de reciclare. Cand se strang mai multe, in loc sa le arunci la gunoi, le poti duce intr-un astfel de centru unde vei primi in schimb alte teancuri de hartie. Astfel, “nimic nu se pierde, totul se transforma”.

Vei iesi foarte castigat urmand acest ciclu al hartiei intr-o companie. Merg foarte multi bani in aceasta directie, multi copaci sunt taiati pentru aceste scopuri si putini oameni aleg sa faca ceva.

Nu trebuie sa fii ecologist ca sa reciclezi! Te vor convinge sumele economisite in acest experiment. Incearca-l si tu!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram