Vrei sa stii ce inseamna promovare online? Vino sa inveti la cursul de Marketing Digital

19 noiembrie 2014

Creative Business Management te invita in perioada 29-30 noiembrie, la un nou curs de Marketing Digital, unde vei invata cum sa iti construiesti o strategie de comunicare pe Social Media potrivita scopului tau. Cursul se desfasoara in Bucuresti, in sala de curs a agentiei Creative Business Management, din Splaiul Unirii nr.6. Pe parcursul celor doua zile de curs, veti vedea cate oportunitati exista in mediul digital si cum poti promova un brand, un site sau un serviciu.
Vei reusi sa iti pozitionezi site-ul pe primele locuri ale motoarelor de cautare si sa folosesti retele de socializare, astfel incat, notorietatea si vizibilitatea business-ului sa creasca vizibil (se poate discuta atat despre magazine online, afaceri la inceput de drum sau bloguri).
PR-ul online, GoogleAdwords, campaniile de e-mailing si SMO, toate acestea reprezinta instrumente ale marketingului online, pe care participantii la aceasta sesiune de formare le vor cunoaste sub indrumarea trainerului atat prin prezentari cat si prin exercitii practice. La sfarsitul cursului, acestia vor primi un suport de curs detaliat, ce le va permite sa reia toate notiunile invatate la curs.
Trainerul cursului este Ionut Condruz. Ionut are o experienta de peste 6 ani atat in Marketing, cat si in Management. In prezent este consultant in management si marketing digital pentru companii si, in acelasi timp, sustine sesiuni de cursuri in cadrul Creative Business Management, in calitate de Trainer. Ofera consultanta in comunicare online, in crearea de strategii de promovare si in implementarea de metode de fidelizare a clientilor.
La finalul cursului participantii vor obtine o diploma care sa ateste competentele dobandite prin participarea la curs, recunoscuta de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma este obtinuta in urma participarii la un examen de absolvire, sustinut la finalul trainingului.
Cursul costa 500 de lei iar 26 noiembrie este ultima zi pentru inscrieri. Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa [email protected] sau la telefon 0743.183.353.

Liliana Uleia
Coordonator training
0743.183.353

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram