ResurseDeTraining ro cea mai complexa sursa de instrumente

28 martie 2017
Autor:
Silkweb

Intr-o lume competitiva si manageri care asteapta rezultate imediate, avantajul oamenilor din domeniul resurselor umane, dezvoltarea si acumularea de cunostinte si experiente reprezinta chiea succesului. In acest sens, ResursedeTraining.ro vine in intampinarea companiilor, managerilor, specialistilor HR, trainerilor si furnizorilor de training si assessment cu noi abordari. Succesul fiecarui om de HR sau trainer sta in mare parte in capacitatea lui de a se dezvolta, de a creste si de a invata in mod constant pentru a creste si dezvolta echipe puternice.

Resurse de Training este magazinul online al companiei Dekon Business Solutions SRL. si este un furnizor de servicii integrate de resurse umane: consultanta, recrutare, evaluare psihologica, aptitudinala si atitudinala, assessment center, diagnoza organizationala (procese, cultura, satisfactia angajatilor), identificare talente, resurse de training si evaluare, consiliere profesionala. Toate aceste servicii sunt esentiale pentru functionarea unei echipe, pentru formarea unei legaturi mai stranse, pentru o comunicare mai buna. In plus, aceste servicii ii pot ajuta pe manageri sa descopere potentialul fiecarui membru al echipei, sa descopere nevoile si problemele fiecaruia in parte. Specialistii in resurse umane ii ajuta sa recruteze acel om de care echipa are nevoie, si ii vor ajuta sa gestioneze orice situatie cu care se confrunta.

Este foarte interesant faptul ca oamenii, in special specialistii HR si trainerii au inteles faptul ca inovarea si acumularea de cunostinte si tehnici va aduce rezultatele scontate. Au inteles ca este nevoie sa fii mereu la curent cu evenimentele si cursurile care apar constant, ca este nevoie sa iti insusesti anumite cunostinte care apoi va ajuta echipa sa isi depaseasca limitele. De acea, Resurse de Training este conceput ca un hypermarket online de instrumente, unde fiecare specialist va gasi acele resurse de care are nevoie pentru a deveni un mai buni. In portofoliul lor se afla aproximativ 1000 de produse: kit-uri de training e-learning, simulari de business, business/experiential games, colectii de activitati pentru training si assessment, kituri de assessment & workshop, evaluari (de la self-assessement la evaluari 180o sau 360 o), instrumente de identificare a nevoilor de training dar si de masurarea ROI etc.
Cu o baza de date stufoasa, resursedetraining.ro le pune la dispozitie specialistilor, materiale care sa le ofere ceva in plus despre recrutare, training, managementul performantelor, sau pur si simplu despre managementul relatiilor de munca, dar si despre instrumentele necesare in administrarea personalului. Sunt un reseller autorizat al HRDQ (SUA) – publisher de materiale destinate evaluarii, invatarii si dezvoltarii abilitatilor si aptitudinilor adultilor, incluzand assessments, colectii de exercitii destinate evaluarii si invatarii, simulari de business, kituri de training, business-games, traininguri / materiale reproductibile, programe e-learning, kituri de workshop-uri, instrumente de diagnoza organizationala si de cultura organizationala etc. Toate acestea se adreseaza evaluarii si dezvoltarii individuale si a echipei, si ii recomanda ca fiind un partener de incredere pentru acumularea de noi cunostinte si abilitati.

Resurse de Training este un portal unde trainerii, managerii si specialistii de resurse umane vor gasi un sprijin real si de incredere. Fiecare om si fiecare companie ce apeleaza la ajutorul si resursele lor vor trece dincolo de o experienta banala si vor descoperi o gama de colectii de activitati si exercitii care dezvolta competente de comunicare, servicii clientii, consolidarea echipei, vanzari, rezolvarea problemelor si multe altele.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram