Produse pentru protectie lemn de la Klebrom Pentru eficientizarea proiectelor de protejare a suprafetelor din lemn

10 august 2017
Autor:
Fortin

De aceea, firmele specializate atat in productia cat si in promovarea produselor de intretinere a suprafetelor si elementelor lemnoase recomanda ca orice proceduri de protectie lemn sa fie realizate periodic.
Avantajele produselor premium de protectie a lemnului
Acum, cu o formula imbunatatita, mult mai eficienta si cu o rezistenta pe masura, produsele de protejarea lemnului comercializate de Klebrom sunt eficiente mai ales pentru finalizarea proiectelor complexe.

In laboratoarele de specialitate, intotdeauna se testeaza noi formule sau se lucreaza asupra imbunatatirii produselor actuale, asadar puteti sa va bazati intotdeauna pe calitatea pe care o prezinta.
Pentru a conferi lemnului o rezistenta deosebita acesta trebuie tratat cu diverse substante pentru a conferi rezistenta la foc, rezistente la daunatori si la mediul ambiant.
Astfel, mobilierul produs de fiecare specialist din aceasta industrie devine unul perfect pentru a fi incorporat in casele fiecaruia.

Pentru a va face o idee despre aceste produse de protectie lemn, acestea trebuie sa indeplineasca o serie de calitati esentiale:
- Sa fie active si polivalente in concentratie mica ;
- Sa protejeze suprafata lemnului si sa patrunda in profunzime pentru a-i asigura rezistenta dorita;
- Sa nu degradeze suprafetele din lemn;
- Sa nu le imbacseasca sau sa le pateze;
- Sa nu fie creat din substante toxice pentru om;
- Sa fie usor de manevrat, dar si de aplicat;
- Sa nu fie inflamabile sau explozibile;

Formula produselor pentru protectie lemn sa nu atace sau sa deformeze lemnul;

Klebrom – Produse premium la preturi imbatabile
Calitatea si preturile avantajoase sunt doua principii respectate cu strictete de compania Klebrom, iar dvs aveti siguranta ca utilizati doar produse ecologice, fara impact direct sau indirect asupra sanatatii umane sau asupra mediului inconjurator.
Produsele sunt utilizabile in cele mai bune conditii, dar si in conformitate cu prevederile si standardele de calitate internationale, impuse de producatorii si partenerii Klebrom, precum KLEIBERIT.

Produsele comercializate prin intermediul firmei pot fi vizualizate in cadrul magazinului online de prezentare si sunt recunoscute pe piata de profil din Romania ca indeplinind c acuratete toate conditiile de utilizare prezentate mai sus.
Utilizand gama de produse marca Klebrom inlaturati orice grija cu privire la rezultate finale, in urma utilizarii lor.

Bucurati-va de restaurearea mobilierului vechi, cu ajutorul produselor de calitate

Raportul calitate – pret este unul deosebit si astfel veti putea sa faceti cea mai buna investitie in materie de produse pentru protectia lemnului.
Aspectul acesta este esential de indeplinit mai ales de catre cei care lucreaza in industria lemnului.

Date de contact

Daca doriti sa aflati mai multe informatii sau sa consultati gama de produse disponibile de la Klebrom atunci va asteptam pe website-ul nostru:
www.klebrom.ro
Sau sa ne contactati la numarul de telefon:
0726 159 136

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram