Pentru hale industriale apeleaza la Dumistreli si bucura te de avantaje

10 iulie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Halele metalice reprezinta o solutie universala in domeniul spatiilor pentru depozitare sau productie, oferind un numar impresionant de avantaje comparativ cu halele construite din materiale conventionale. Proiectele de strcturi metalice realizate de Dumistreli, respecta normele aflate in vigoare si conduc la consumuri reduse de materiale, implicit la reduceri substantiale de costuri.

Dumistreli, specialist in constructii metalice, executa hale metalice pentru diverse utilizari, la standarde inalte de calitate si la tarife avantajoase. Halele metalice sunt realizate pe baza specificatiilor si exigentelor venite din partea clientilor, indiferent de complexitate.

Asadar, daca esti in cautarea unui expert in hale metalice, raspunsul il gasesti la Dumistreli. Avem la dispozitie toate resursele necesare pentru executie hale metalice: un personal calificat in domeniu, materiale performante si echipamente de ultima generatie. Consulta intreaga noastra oferta si profita!

Hale metalice Dumistreli-Cosntruieste de calitate, rapid si ieftin!

Halele metalice pot oferi o varietate mare a dimensiunii si a spatiului, putand fi adaptate la forme de structura mai deosebite. De ce halele metalice au devenit atat de populare in randul celor care doresc o alternativa eficienta de constructie, cu timp redus si bani putini? Simplu: datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera.

Spatiu

Avantajele oferite de o hala metalica sunt nenumarate, fie ca este vorba de o hala de mici dimensiuni, ori din contra, de un mai complexa si dimensiuni generoase. Halele metalice pot acomoda, de asemenea, si spatii pe mai multe nivele sau spatii foarte largi, fara stalpi interiori.

Flexibilitate

Mai mult decat atat, lucrarile de reparatii capitale, extinderi si modificari se pot face mult mai rapid si mai simplu comparativ cu constructiile din beton. Peretii interiori pot fi chiar mutati si rearanjati fara a pune in pricol rezistenta si integritatea constructiei.

Rezistenta

Structurile metalice au un indice sporit de rezistenta si beneficiaza de o tehnologie de executie moderna. Astfel, o hala metalica este proiectata astfel incat sa reziste impotriva uzurii, dar si impotriva factorilor de mediu, ca de exemplu o clima aspra sau interperii.

In plus, o hala metalica este deosebit de rezistenta in cazul unui incendiu sau a unui cutremur.

Costuri reduse

Marele avantaj al halelor metalice este pretul redus. Cu alte cuvinte, executia de hale metalice este alternativa ideala atunci cand doresti sa construiesti eficient, fara sa fii nevoit sa depasesti bugetul alocat investitiei.

Halele metalice reduc costurile cu pana la 50% si timpii de executie cu pana la 75% fata de cladirile traditionale din beton si zidarie.

Dumistreli-Exper in hale metalice

Dumistreli pune la dispozitia clientilor o vasta gama de structuri metalice, poduri, diguri metalice de protectie, pereti cortina, inclusiv hale metalice.

Obiectivul nostru este realizarea de structuri si constructii metalice care sa corespunda exact cerintelor functionale, tehnologice si dimensionale ale clientilor.

In ceea ce priveste serviciul de executie hale metalice, acesta include atat experienta profesionistilor nostri, cat si echipamente/ materiale furnizate direct de la cei mai importanti producatori in domeniu.

Stalpii halelor industriale, realizate de echipa Dumistreli, sunt confectionati fie din profile laminate sau zincate, fie din table sudate.

Serviciile noastre de executie hale industriale se remarca prin timp scurt de proiectare si de montaj a structurii. De asemenea, iti oferim accesul si la tarife excelente!

Afla mai multe accesand www.dumistreli.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram