P3 isi mareste echipa de marketing pentru a sustine cresterea businessului

24 iunie 2016

Responsabilitatile specifice pentru marketingul P3 in Polonia, Slovacia si Romania sunt atribuite Juliei Svárovská, care a fost desemnata PR & Marketing Specialist. Cu o vasta experienta de marketing, vanzari si organizare de evenimente, Julie Svárovská a lucrat anterior la IBM Corporation si KPMG din Republica Ceha. Este absolventa a Universitatii de Economie din Praga si detine o diploma de master de la Universitatea La Salle din Philadelphia, unde s-a specializat in comunicare si PR.

KordulaKiefer-Kempf s-a alaturat echipei de marketing P3 pe pozitia de Marketing Manager pentru Europa de Vest, unde P3 planuieste o expansiune semnificativa in urmatoarele 12 luni. Anterior, incepand cu anul 2004 KordulaKiefer-Kempf a lucrat la IDI Gazeley, unde in ultima perioada a fost Marketing Manager pentru Europa si China. KordulaKiefer-Kempf va lucra la birourile P3 din Frankfurt. Este absolventaa facultatii de limbi straine a Universitatii din Saarbrucken si are 25 de ani de experienta in domeniul real estate.

Referitor la recenta recrutare a lui Kiefer-Kempf, Hynek Bartik a declarat: ”Pe masura ce crestem in Europa de Vest, avem nevoie in mod special de sprijinul departamentului de marketing pentru echipele noastre din Italia, Franta, Germania, Spania si Olanda. Fiind un specialist in marketing care intelege aceste tari, Kordula este omul potrivit pentru noi. Ea cunoaste sectorul logistic de pe aceste piete si are un istoric puternic in punerea in aplicare a unor campanii de marketing inovatoare. Ea va aduce o serie de competente noi pentru implementarea strategiei noastre si ne va ajuta s-o dezvoltam in continuare. Recrutarea ei face parte din planul de marire a echipei noastre de marketing, care a inclus si alte doua numiri importante, cea a Juliei Svárovská si cea a lui Adam Foks.”

Adam Foksa fost numit pe pozitia de Marketing Co-ordinator si va lucra in mod special pentru Republica Ceha. El s-a alaturat echipei P3, venind din agentia de consultanta in marketing Wunderman, unde a dobandit o experienta vasta in managementul relatiilor cu clientii. Adam Foks a lucrat de asemenea, in management, vanzari si marketing in Republica Ceha, Turcia si in Barbados pentru AIESEC, cea mai mare organizatie de tineri din lume. Foks este absolvent al Universitatii Economice din Praga.

Echipa de marketing este condusa de HynekBartík, recent promovat in pozitia de Group PR & Marketing Director. El s-a alaturat P3 in anul 2014, dupa 8 ani in vanzari, business development si marketing B2B pentru Philips, unul dintre cei mai mari producatori de electronice la nivel global. Hynek Bartík a absolvit Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Tehnice din Republica Ceha, unde s-a specializat in economia si managementul energiei.

P3 aproape si-a dublat businessul de cand Hynek Bartik s-a alaturat echipei, avand acum un portofoliu care depaseste 300 de clienti.El este responsabil cu dezvoltarea echipei de marketing care sasprijine P3, companie situata deja in top 5 jucatori de pe piata europeana de logistica, sa isi continue cresterea si dezvoltarea pozitinarii sale unice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram