Eficienta si siguranta prin intermediul unei mese atelier

27 mai 2016
Autor:
Zoom-Biz

Orice mester stie ca orice proiect incepe si se termina pe masa de lucru, fie ca vrea sa faca o masuta de cafea mai speciala, fie ca doreste sa repare masina de tuns gazonul sau doreste sa le faca celor mici o casuta in copac. Pe de alta parte, exista si profesionistii care lucreaza pe mese atelier special concepute pentru specificul muncii lor. Indiferent de destinatie si de caz, Kwesto ofera articole de mobilier tehnic si pentru birouri, dar si solutii complete pentru firme.
Mesele de lucru sau de atelier sunt structuri special concepute pentru a rezista unor diferite sarcini si solicitari. Stim ca in general exista obiceiul de a folosi o masa veche sau un birou uzat, aceasta practica este una destul de gresita dar si periculoasa daca este sa privim asupra catorva potentiale riscuri. Asta vom si face, vom discuta despre mese atelier si cateva norme de protectie si de practici in domeniul tehnic general. Evident, aceste sfaturi sunt destinate cu precadere mediului non-profesional, mai exact, mesterilor care sunt foarte priceputi in ale reparatiilor de prin casa si jurul acesteia.

Eficientizarea muncii cu ajutorul unei mese atelier

In primul rand, conceptul de mese atelier este unul simplu. Este vorba de o structura de sustinere solida, un blat foarte rezistent si eventuale zone de stocare. Aceasta este pe scurt descrierea unei mese atelier, insa, este clar ca in functie de domeniul in care se lucreaza, masa poate fi echipata cu diferite accesorii, zone de lucru si de depozitare. Un bun exemplu in acest sens este masa de lucru pentru un electronist, o masa prevazuta cu suprafete rezistente la temperatura, care ofera spatii de depozitare bine impartite pentru a permite sortarea pieselor electronice, si o eventuala lupa iluminata pentru a-i permite electronistului sa lucreze la componenetele foarte mici.
Ei bine, siguranta de lucru in jurul unei mese atelier tine mai mult de maniera de desfasurare a mesterului. Bineinteles ca pe o masa veche si uzata ar fi cam periculos sa incercati sa taiati ceva cu un fierastrau, sau daca din nefericire uitati statia de lipit cu varful direct pe suprafata de lemn, cu siguranta o sa se inteleaga motivele pentru care recomandam totusi folosirea unei mese atelier special conceputa pentru astfel de operatiuni.

Numai niste mese atelier pot oferi si o buna siguranta

Spatiile de depozitare ale unei mese atelier nu sunt doar un moft sau zone unde puteti arunca ciocanele si cheile. Aceste spatii pot fi gandite astfel incat sa va puteti bucura de ordine si sa va gasiti exact ceea ce va trebuie atunci cand aveti nevoie. Un alt aspect foarte important ii vizeaza pe mesterii care au copii. Exista modele de mese atelier care sunt echipate cu dulapuri ce pot di incuiate cu un lacat. Acest lucru va opri definitiv accesul nedorit al celor mici la scule, ustensile, echipamente si solutii chimice ce l-ar putea vatama.
Asadar, catre toti mesterii mici si mari, sfatul nostru este ca o investitie intr-o masa de lucru sau de atelier nu numai ca ajuta la eficientizarea muncii, ci si ofera o mai buna siguranta. Asadar, pentru cei ce sunt interesati in achizitionarea unei mese atelier, siteul www.kwesto.ro va sta la dispozitie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram