Cum ne amenajam baia in anul 2017?

10 februarie 2017
Autor:
Touch Media

Chiar si in anul 2017 predomina stilul modern si obiectele sanitare cat mai practice si asta pentru ca stilul de viata este tot mai aglomerat si mai agitat si nu ne mai permitem relaxarea de alta data. Daca pana acum cativa ani cada era un “must have” in orice baie, anul acesta este din ce in ce mai evitata si inlocuita cu cabine de dus, cu sau fara hidromasaj, acestea fiind ideale pentru persoanele a caror timp liber este aproape inexistent si a caror spatiu din baie lipseste cu desavarsire.

Ce spun tendintele ultimilor sezoane? In ultimii ani, in materie de amenajari se mentine stilul minimalist, simplitatea acestui stil fiind foarte apreciata de designeri. Pe langa mobilierul modern, cu finisaje drepte, fara completari si adaosuri decorative inutile si greu de intretinut, cabinele de dus sunt de asemenea printre preferinte si tendinte. Pentru o baie mica, o cabina de dus este ideala, dar si pentru un stil de viata modern.

Daca va doriti sa fiti in tendinte si baia dumneavoastra sa reziste cel putin 10 ani fara sa se demodeze este foarte important sa tineti cont de sfaturile specialistilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram