Cum alegem o firma de curatenie?

7 iunie 2017
Autor:
Maria

Alegerea unei firme de curățenie nu este un lucru ușor, dacă dorim cu orice preț o echipa de profesionisti în care sa putem avea încredere, care au simtul responsabilitatii și mai mult de atât care utilizeaza aparaturi moderne.

Romania s-a aliniat si ea la standardele internationale si acum gasesti si la noi mai multe servicii de curatenie profesioniste. Insa problema care apare este cum il alegi pe cel mai bun dintre ele sau pe cel mai potrivit pentru tine.

Nu este totusi chiar atat de dificil si, daca urmezi cativa pasi simpli, vei descoperi ca locul in care locuiesti sau in care lucrezi va fi mai curat ca niciodata si asta la un pret decent pentru posibilitatile oricarui roman. Iata care ar fi cativa, cei mai importanti, dintre acesti pasi.

Firma de curățenie perfectă așteaptă să fie descoperita:

1. Ai grija la ceea ce iti doresti. Pe piata de profil exista menajere si servicii de curatat. Nu trebuie sa crezi ca o menajera va putea face tot ceea ce iti ofera un serviciu. Si daca ai o treaba mai dificila, daca te muti si vrei o casa luna, daca vrei sa speli covoare sau daca ai de gand sa faci curatenie generala, chiar ar fi pacat sa ii ceri unei singure persoane sa faca totul. Firmele de curatenie sunt exact ceea ce iti trebuie in acest caz si merita sa le platesti pentru asta.

2. Cauta recomandări și review-uri. Cu siguranta cunosti pe cineva care a mai folosit serviciile de curatenie din orasul tau. Fiecare firma ofera altceva si trebuie sa fii sigur ca vei lucra cu cea care iti convine cel mai mult. Si chiar daca nu stii pe nimeni care sa iti dea un sfat, poti cauta diverse recenzii pe internet. Oamenii vorbesc despre ceea ce le place si ce nu, asa ca opinia lor, chiar daca iti sunt straini, poate conta destul de mult. De exemplu in Iasi, exista un grup de facebook unde poti sa-ti fie recomandata o firma de curatenie din Iasi.

De asemenea, astăzi, în era online-ului, este tot mai ușor de găsit review-uri pentru firmele cu care dorim sa colaboram. Majoritatea paginilor de facebook au o sectiune unde clientii companiilor respective pot scrie câteva pareri. Ei bine, acolo v-ați putea face o prima impresie despre firma de curățenie cu care doriți sa colaborati.

3. Intreaba toate detaliile inca de la telefon. Atunci cand suni la o firma specializata, primul lucru pe care il faci este sa ceri mai multe datalii despre oferta lor. De multe ori, companiile ofera doar cateva informatii sumare in prezentare, dar tu trebuie sa ai totul la indemana atunci cand decizi.

Si chiar nu este nicio problema sa vrei sa cunosti totul, fiind banii tai la mijloc. Si daca apare ceva ce nu iti convine, mai exista si alte solutii.

Totuși, tine cont ca anumite detalii (precum cele ce țin de preț) nu pot fi date întotdeauna prin telefon. Uneori, este necesar ca un reprezentant la firmei respective de curățenie să se deplaseze la locatie și sa facă o estimare. În general, firmele de curățenie care se respecta ofera deplasarea și estimarea gratuit, deci nu exista nici un cost pentru dumneavoastră și bineințeles, nici o obligație.

4. Cheama firma sa iti faca o inspectie și estimare gratuita. După cum va spuneam mai sus, in acest mod vei reusi sa obtii o estimare mai corecta a pretului. Si nu te gandi sa cureti tu inainte sa vina ei, pentru ca le usurezi treaba, dar de platit tot cam atat o vei face. Este de datoria lor sa te ajute oricat de murdar ar fi in casa. In plus, au toate mijloacele și tehnologia necesara pentru a face asta astfel încât rezultatele să fie excelente, iar zonele sensibile care sunt curatate sa nu aibă de suferit din cauza curatarii incorecte.

5. Alege ce este mai bun pentru familia ta. Din ce in ce mai multi clienti sunt interesati de produsele de curatare folosite de catre firme. Sunt acestea sigure pentru cei care locuiesc in case sau pentru animalele de companie? Cere raspunsuri clare la aceasta intrebare si nu accepta decat ceea ce iti convine. Unele firme nu sunt chiar atat de sigure si le poti evita, daca vrei sa fii 100 % in siguranta.

Voi ce sfaturi aveți cu privire la alegerea unei firme de curățenie?

Ați fost puși vreodată în situația sa alegeți o firma de curățenie și sa nu știți pe care s-o alegeți întrucât sunt destul de multe în fiecare oraș, iar prețurile în mare parte sunt similare în ciuda faptului ca unele din ele se respecta și folosesc atât aparatura cât și detergenti și soluții de cea mai buna calitate, pe când altele fac economie la tot ce se poate, inclusiv la timp?

Ce sfaturi aveți pentru cei aflati în aceasta situație?

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram