Culoare si textura la tencuieli decorative pentru fatade elemente ce fac o mare diferenta

23 august 2016
Autor:
Fortin

In Toamna Fatadelor Baupro - campanie pentru tencuieli decorative la preturi speciale, veti gasi tencuieli decorative rezistente, permeabile la vapori, in fel si fel de culori, pentru orice fel de proiect aveti nevoie. Toatea acestea vor fi desigur disponibile si la preturi imbatabile si totodata la un nivel calitativ superior.

Ce diferenta face textura la tencuieli decorative pentru fatade.

Dupa cum am mentionat, la Baupro.ro, distribuitor al produselor Baumit cu sediul in Timisoara, regasiti tencuieli decorative la preturi promotionale. Paleta de culori este una foarte vasta, insa la aceasta se mai adauga si textura tencuielii in sine de care va trebui sa tineti cont in redecorarea constructiei dvs.

Desigur, culoarea va face o mare diferenta, deci va trebui sa va ganditi suficient de bine inainte de a alege ce fel de stil veti dori ca si constructia dvs. sa aiba, insa textura va fi si ea un element cu ajutorul caruia se pot obtine efecte diverse.

La o tencuiala decorativa pentru fatada de la Baupro veti observa ca aceasta va putea scoate in evidenta anumite parti ale constructiei daca veti dori acest lucru. Texturile striate de pilda vor parea sa aiba o culoare mai deschisa decat cele de baza. Cu ajutorul unor texturi si culori diverse puteti crea stiluri foarte diferite si designuri diferite in egala masura.
Tencuiala decorativa mozaic potrivita pentru sistemul ETICS de izolare

Un aspect de care trebuie sa tineti cont cand vine vorba de tencuieli decorative pentru fatade de la Baupro si nu numai, este acela de potrivire a lor cu sistemul de termoizolare exterioara. Izolarea exterioara a peretilor unei constructii se poate realiza ca si izolare la fatada ventilata sau ca si izolare in sisteme integrale (ETICS). In cea de-a doua varianta, foarte comuna, daca de pilda se va folosi vata bazaltica, aceasta va fi montata in sistem multistrat care va sustine si straturile exterioare, adica masa de spaclu si tencuiala decorativa. Ele vor fi aplicate direct pe stratul de izolatie.

Cert este ca tencuielile decorative sunt perfect adaptate sistemelor de izolatie exterioara, iar specialistii Baupro va ofera solutii optime pentru orice proiect. Ii puteti contacta direct pe site-ul www.baupro.ro sau utilizand datele de contact prezente pe site. Baumit MosaikTop de pilda este o tencuiala in strat subtire care va fi ideala pe sistemul ETICS dar si pe alte baze, fiind perfecta pentru socluri colorate. Este des utilizata de pilda pe peretii laterali ai scarilor, sau pe diverse elemente decorative. Posibilitatile de alegere sunt insa multiple, nu trebuie sa va limitati imaginatia cand vine vorba de esteticul locuintei dvs. sub nici o forma. Cu Baupro adaugati esteticului si eficienta maxima si reducerea costurilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram