Constructii metalice structurile durabile care aduc eficienta si profit de la Atagroup ro

25 ianuarie 2017
Autor:
WEBDESK

In prezent, numeroase locatii aplica la firmele de specialitate pentru un plan arhitectural bazat pe o structura metalica.

Fie ca este vorba despre cladiri etajate, despre parcari, hale si spatii comerciale, beneficiile unui astfel de sistem arhitectural sunt multiple. In primul rand, reprezinta o solutie durabila si rezistenta la incendii. Materialele din metal nu sunt asociate cu niciun risc atunci cand vine vorba despre paraziti precum termitele sau furnicile, fiind indestructibile in fata timpului. Totodata, nu se degradeaza in cazul unor inundatii, oferind, in acelasi timp, protectie avansata.

Daca este vorba despre costuri, structurile metalice sunt mai avantajoase, deoarece implica, din punct de vedere economic, o investitie redusa, mai ales daca planul de constructie este foarte bine elaborat. Inca un motiv in plus pentru alegerea celor mai calitative structuri metalice.

In principiu, desi foarte populare in ziua de astazi, materialele de acest tip au avut in ultimii ani un pret constant si redus in comparatie cu lemnul, a carui valoare a fluctuat considerabil. De asemenea, asigurarile pentru cladiri pe structuri metalice sunt mult mai ieftine datorita durabilitatii si a rezistentei la incendii. Pretul scazut deriva si din timpul mai scurt de lucru, deoarece sunt usor de montat si reduc considerabil perioada de lucru pe teren.

Un alt punct important, atunci cand se construieste o cladire pe baza materialelor metalice, il reprezinta flexibilitatea spatiului organizat. Acest lucru inseamna ca orice proprietar, care vrea sa adauge modificari la constructia finala sau care vrea sa isi extinda locatia are posibilitatea sa realizeze si sa aplice mult mai usor un nou proiect.

Una dintre firmele specializate in acest domeniu este A.T.A Group, care furnizeaza echipamentul si gama de structuri metalice necesare pentru ridicarea unor constructii industriale. Cu 20 de ani de experienta, autoritatea grupului pe aceasta nisa se concretizeaza in 34 de proiecte finalizate cu succes si in mai mult de 145.000m2 de spatiu construit.

Serviciile oferite de companie se diferentiaza prin oferta vasta, ce implica nu doar asigurarea materialelor, dar si consultanta tehnica, transport, proiectare sau lucrarile de pregatire a terenului. Fiecare etapa este organizata atent, urmarind anumite obiective. Echipa formata din profesionisti atestati in domeniu se ocupa de toate aspectele necesare unor lucrari complete.
Printre proiectele de referinta ale grupului pot fi numite locatiile unor actuale fabrici, precum Forex din Brasov, a unor spatii de service, cum ar fi auteservice-ul Daewoo REDEXIM din Craiova sau birourile si depozitele GMP SmithKleine Europharm tot din Brasov. Aria de activitate a acestei companii este extinsa pe intreg teritoriul tarii, oferind consulatanta si servicii complete pentru orice tip de afacere sau de industrie.

Exepertii recomanda si mizeaza pe siguranta cladirilor metalice pentru hale agricole, de productie, de logistica si depozitare, pentru cladiri inalte, cu scop comercial sau de agrement si de sport, dar si pentru hangare aeronave, reprezentante si service-uri auto sau pentru sedii de firma si parcari auto.

Prin urmare, un sprijin important pentru aceasta nisa de servicii il reprezinta A.T.A Group, o autoritate in domeniu prin proiectele ample de succes pe care le-au initiat pana in prezent, oferind solutii profesionale de constructii din structuri metalice de calitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram