Bucura te de vara cu oferta de piscine prefabricate de la Hydro Euro Pool

28 iulie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Vara este anotimpul cand soarele isi intra in drepturi, iar temperaturile ridicate ne duc cu gandul la mare, apa sau macar un bazin. Daca nu va plac locurile aglomerate si nu doriti sa impartiti piscina cu inca alte zeci de oameni, inseamna ca cea mai buna solutie este propriul dumneavoastra loc de relaxare. Oricine poate beneficia de propria piscina, posibilitatile fiind numeroase in ziua de azi.

Hydro Euro Pool de exemlu, va pune la dispozitie piscine prefabricate de cea mai buna calitate, acestea fiind cea mai rapida solutie de a va bucura de apa si distractie cu prietenii si familia pe timpul verii. Mai exact, puteti alege dintre piscine cu manta de otel si piscine din polipropilena, ambele variante fiind la fel de avantajoase si rezistente. Puteti alege orice forma, dimensiune sau finisaj, reprezentantii acstei companii fiind la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi informatii si recomandari.

Tot acesti specialisti va pot oferi servicii precum acoperiri piscine, iluminare picine, tratarea apei, curatarea apei, dar si produse si sisteme de recirculare a apei, incalzire a apei si multe altele. Piscinele sunt fabricate la standarde inalte de calitate, respectand normele aflate in vigoare, astfel ca nu aveti motive pentru a va face griji.

Piscine prefabricate – cu manta de otel sau din polipropilena?

Pentru a sti care este alegerea potrivita pentru dumenavoastra, trebuie mai intai sa stiti cateva informatii despre ambele produse. Piscina cu manta de otel reprezinta o alternativa avantajoasa din punctul de vedere al pretului. Se instaleaza foarte rapid, este rezistenta la intemperii si radiatii UV si poate fi fixata pe o structura de beton. Aceste piscine prefabricate sunt disponibile sub forma ovala, cer sau doua cercuri, insa nu pot fi prevazute cu trepte. Adancimea este standard, iar nivelul apei este pana la buza superioara a piscinei.

Piscina din polipropilena este cea de-a doua optiune si este realizata prin metoda sudarii placilor de polipropilena. Acestea sunt mai usor de personalizat in ceea ce priveste marimea si forma si pot fi prevazute cu banci sau trepte antiderapante. Sunt foarte usor de instalat si intretinut, iar zgarieturile ce pot afecta aspectul acesteia nu pot fi acoperite decat cu ajutorul foliei. Astfel, veti beneficia in continuare de o priveliste pe placul dumneavoastra. Insa, mai multe informatii despre aceste piscine prefabricate va pot oferi chiar specialistii Hydro Euro Pool .

Descopera si tu avantajele unor piscine prefabricate de calitate!

Piscinele construite pot avea mai multe avantaje din punct de vedere estetic si functional fata de cele prefabricate, insa necesita mult mai mult timp de executie si investitii mai consistente. Asadar, daca arsita nu va mai da pace si vreti sa va racoriti cat mai repede aceste piscine prefabricate sunt cea mai rapida solutie. In plus, ele sunt si accesibile si usor de intretinut, supa cum va pot confirma cei de la Hydro Euro Pool . Pentru mai multe detalii, contactati echipa Hydro Euro Pool !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram