Am nevoie de prize in fiecare camera?

8 mai 2017
Autor:
Touch Media

La amenajarea unui apartament si mai ales la schimbarea instalatiei electrice avem nevoie de un plan bine pus la punct si de prize in fiecare camera. Mai ales doamnele obisnuiesc sa se aranjeze in hol, la o oglinda mare, iar de cele mai multe ori folosesc un prelungitor deoarece pe holurile apartamentelor vechi lipsesc prizele cu desavarsire. Chiar daca prizele nu ni se par niciodata suficiente, putem macar sa pozitionam cate una sau doua in fiecare camera pentru a nu mai apela la prelungitoare. O priza pentru hol este de ajuns, astfel o vom putea folosi pentru electrocasnice sau aparaturi de curatat podeaua ce au nevoie de curent.

In bucatarie prelungitoarele nu isi au locul! Pentru ca prelungitoarele incurca foarte mult, pentru ca necesitatea acestora nu este la fel de mare precum o priza cu impamantare, cea mai buna alegere este sa renuntam la ele si sa pozitionam prize in bucatarie pentru fiecare electrocasnic in parte. Frigiderul si aragazul trebuie sa aiba prize proprii, pentru ca de obicei sunt departe unul de celalalt, iar in zona blatului este nevoie de cel putin o priza tripla pentru mixer, robot de bucatarie sau cuptor cu microunde.

Priza in baie nu este chiar atat de recomandata datorita umezelii, aburilor si a altor factori externi, dar noua tehnologie a gasit o solutie pentru montarea prizelor in baie fara nici un risc de electrocutare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram