Vopseaua antivegetativa protectie sporita pentru barca ta

2 martie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Barcile petrec cea mai mare parte a duratei lor de viata in apa. Precum toate obiectele care raman scufundate in apa perioade lungi de timp si carenele barcilor sunt predispose colonizarii multor tipuri de micro organisme care populeaza mediul acvatic. Gradul de infestare depinde de o serie de factori, inclusiv temperatura apei, salinitatea si productivitatea a materiei organice pe care organismele hranesc.

Carenele barcilor sunt sensibile la toate tipurile de ancrasare oricare ar fi materialul din care sunt construite. Depunerile, in cazul in care nu au fost indepartate, cauzeaza rezistenta contra apei la deplasare , ceea ce duce la cresterea consumului de combustibil si poate provoca daune semnificative in cele din urma structruii barcii. O nava care prezinta depuneri semnificative poate pierde, de asemenea, manevrabilitate.

Este, prin urmare necesara aplicarea de vopsea antivegetativa care are scopul de a proteja corpul navei impotriva infestarii.

Vopseua antivegetativa contine, de obicei o toxina sau un biocid, existent in structura vopselei. Vopseaua este conceputa in asa fel incat sa poata pentru a infiltra lent biocid în mediul marin, impiedicand orice organism sa adere pe suprafata corpului barcii.

Alegeti o vopsea antivegetativa cu auto-lustruire pentru a va proteja nava de organisme daunatoare si pentru a reduce consumul de combustibil si a emisiilor. Nautica Shop va pune la dispozitie o serie de vopseluri antivegetative de presa pentru a mentine corpul navei dumneavoastra protejat impotriva agatarii micro organismelor pe o perioada de la 36 luni la 90 luni si reducerea consumului de combustibil cu pana la 4%.

Toate vopselurile antivegetative pe care le puteti achizitiona de pe Nautica Shop sunt armate cu tehnologia patentata pe baza de microfibre pentru o rezistenta mecanica superioara.

Fiecare nava are un set unic de factori care trebuie sa fie luati în considerare atunci cauta se opteaza pentru cea mai buna solutie de vopsea antivegetativa.

Indiferent de marimea sau de apele in care nava dumneavoastra opereaza, puteti găsi o solutie de protejare împotriva depunerilor care satisface nevoile dumneavoastra.

Pentru a atinge acest scop, trebuiesc luate in calcule cateva notiuni de baza pentru intelegerea echilibrului dintre diferiti factori care trebuiesc mentionati.

Alegerea corectă inseamna timp de amortizare scurt si ani de navigatie eficienti din punct de vedere energetic, in timp ce cel gresit ar putea sa aiba repercursiuni pentru o lunga perioada, putand scurta drastic perioada de utilizare a barcii.

Pentru a alege vopseaua de care aveti nevoie trebuie luate in considerare urmatoarele specificatii, precum estimarea potentialului de combustibil pentru nava dumnavoastra si modelul comercial, viteza de navigatie precum si nivelul de activitate si climatul in care va fi utilizata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram