Unicele storcatoare Hurom va ajuta sa aveti un stil alimentar sanatos si gustos

18 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

In ultimii ani, alimentatia sanatoasa a devenit unul din scopurile oamenilor, acestia constientizand tot mai mult importanta unei vieti sanatoase si fericite. Consumul de fructe si legume este unul obligatioriu pentru cei care doresc sa aiba un stil alimentar sanatos. Acestia se impart in doua categorii: cei care prefera pur si simplu sa manance fructele si legumele si ceilalti care prefera sa le prepare in sucuri pe care sa le bea in loc de apa. Pentru cea de-a doua categorie, o solutie optima pentru prepararea sucurilor sunt storcatoarele de fructe si legume. O varianta ideala pentru prepararea acestor sucuri sunt storcatoarele Hurom la preturi avantajoase, caracteristicile unice ale acestora facandu-le sa fie preferatele multor consumatori.

Storcatoarele Hurom dispun de un sistem unic de stoarcere lenta ce le ofera posibilitatea utilizatorilor sa obtina o cantitate mai mare si mai limpede de suc comparativ cu situatia in care ar folosi un storcator normal. Storcatoarele Hurom sunt singurele care dispun de un astfel de sistem, acesta fiind un mare avantaj in comparatie cu celelalte marci de storcatoare de fructe si legume. Prin utilizarea unui astfel de storcator, sucul obtinut este unul consistent si natural in acelasi timp. Pentru obtinerea unui suc natural 100 % este important ca si fructele sau legumele folosite sa fie naturale din gradina si nu cumparate din comert, unde multe din fructe si legume sunt stropite cu fel si fel de solutii care sa le grabeasca cresterea.

Storcatoarele Hurom sunt verticale ceea ce face ca legumele si fructele din interiorul acestor storcatoare sa cada data fiind forta gravitationala pe cutitul axului melcat care taie legumele la fiecare rotatie. Procesul de stoarcere este unul lent de doar 42 sau 70 de rotatii pe minut in functie de modelul de storcator Hurom. Un astfel de sistem de stoarcere face sa se obtina o cantitate de pana la de doua ori mai mult suc natural si pana la de 6 ori mai multi nutrienti comparativ cu ce se obtine utilizandu-se un storcator normal.

In ceea ce priveste oferta de storcatoare Hurom, aceasta este una extrem de diversificata, multe dintre magazine atat online cat si offline comercializand astfel de storcatoare, dvs putand sa va alegeti modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs si bugetului avut la dispozitie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram