Super Kids Store – Dulapul cu hainute copii

16 septembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Daca vrei sa innoiesti garderoba copilului tau sau vrei sa ii faci un cadou pentru ziua lui la Super Kids Store gasesti hainute copii de cea mai buna calitate. Fie ca vrei trenning, tricouri, bluze, hanorace, pantaloni, compleuri sau jacheta, gasesti o varietate de modele, in culori cu texturi si imprimeuri diferite pentru a fi pe placul copilului tau. Produsele sunt confectionate din materiale de calitate, moi pentru a nu jena pielea copilului si oferite la un pret convenabil. Atat pentru fetite, cat si pentru baietei, aceste hainute copii comercializate in magazinul online Super Kids Store sunt accesibile oricarui parinte.

Piesele vestimentare sunt pe placul copiilor pasionati de desene animate si personaje populare, iar acestia se vor simti ca un star de cinema. In magazinul online vei gasi articole atat pentru copii de 2 ani, cat si penru cei de 13-14 ani. Preturile accesibile incanta parintii, iar modelele unice bucura orice copil. Piesele vestimentare ies in evidenta prin calitate si stilul modern. Paleta cromatica diversificata va satisface si cele mai exigente gusturi. Alege din multitudinea de modele si culori puse la dispozitie pe cel potrivit pentru copilul tau.

Super Kids Store – Innoieste garderoba copilului tau!

Fiecare anotimp vine cu o noua necesitate astfel ca trebuie sa achizitionezi produse pentru fiecare sezon. Intretinerea acestor produse vestimentare este usoara datorita materialului de calitate. Culorile si brodajele de pe obiectele vestimentare, cat si imaginile imprimate se mentin in timp, fara ingrijiri speciale. Produsele pentru baieti au imprimate desene cu Spider-man, Angry-birds, Talking Ben, Thomas si alte personaje Disney, iar cele pentru fetite sunt cu Hello Kitty, Smurfs si alte personaje. Alege produsele care sunt pe placul copiilor tai si acestia se vor simti bine in pielea lor. Piesele vestimentare se asaza frumos si sunt lejere putand fi purtate atat la scoala sau gradinita zi de zi, cat si la parcul de joaca.

Bluzele sunt confectionate din bumbac si sunt usor elastice la gat pentru a putea fi imbracate si dezbracate cu usurinta. Bluzele care au mici incretituri la maneci sau in jurul gatului confera o nota unica vestimentatiei, iar imprimeurile si printurile cu sclipici aduc un plus de personalitate. Trening-urile sunt ideale pentru a fi purtate in parcul de joaca si la plimbari. Pantalonii sunt confortabili datorita continutului ridicat de bumbac din compozitie si pot avea buzunare frontale. Hanoracele sunt calduroase, cu fermoar in fata si au captuseala din bumbac 100%.

Unde poti cumpara hainute copii?

Din magazinul online Super Kids Store poti cumpara hainute pentru copilul tau la preturi de producator. Vei gasi aici salopete, trening-uri, compleuri, bluzite, jachete, pulovere, pantaloni, lenjerie de corp si altele. Varietatea de produse iti ofera garantia gasirii produselor necesare indiferent de sezon, personalitate, varsta sau preferinte. Achizitionand produsele pe care le doresti din mediul online esti scutit de drumurile prin magazine si de cautatul unor produse de calitate. Copilul tau va fi fericit cand isi va vedea personajul animat preferat, pe hainutele lui. Achizitioneaza hainute copii de la Super Kids Store si vei innoi garderoba copilului tau cu produse de calitate superioara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram