Serviciile rent a car – o modalitate de deplasare avantajoasa

7 februarie 2017
Autor:
Bursa Romana de Afaceri S.A.

Serviciile rent a car au aparut in Romania la inceputul anilor 2000, dezvoltandu-se rapid pana in prezent. In zilele noastre, din ce in ce mai multi romani apeleaza la serviciile de rent a car pentru deplasari in interes de serviciu, vacante sau evenimente importante, devenind clienti fideli companiilor de inchirieri masini, datorita avantajelor pe care acestea le includ in oferta lor. De exemplu, la FocusRent, companie rent a car din Bucuresti si Otopeni, serviciile de inchirieri masini includ plin de combustibil, RCA, full CASCO, rovinieta si cauciucuri de iarna. De asemenea, contra cost, clientii pot beneficia si de servicii optionale precum sofer personal, transfer aeroport, GPS sau scaun pentru copil.

FocusRent este o companie rent a car din Bucuresti si Otopeni, cu o vechime de peste 10 ani pe piata inchirierilor de masini, aceasta oferindu-le clientilor sai servicii de inalta calitate, accesibilitate si rapiditate, distingandu-se de competitorii sai prin avantajele oferite.

Cristian Varbanciu, manager FocusRent, sustine ca “intotdeauna companiile de rent a car cauta sa le ofere clientilor sai masini la preturi accesibile, dar mai ales sa aiba un sistem de call center eficient, in care sa inteleaga perfect care este nevoia de mobilitate a acestora”.

Romanii care apeleaza la serviciile rent a car isi doresc sa beneficieze de cel mai bun raport calitate-pret, dar si de modele de autoturisme ce variaza de la clasa economic la cea de lux: “ne bucuram de faptul ca un client care a apelat la FocusRent a facut-o si a doua, si a treia oara. De cele mai multe ori, cei care apeleaza la serviciile noastre cauta masini de inchiriat care sa corespunde nevoii de mobilitate, dar care sa consume putin combustibil. De aceea, noi le oferim doar masini de inchiriat cu plinul facut, nu le impunem limita de kilometri, iar in pretul de inchiriere avem incluse taxe precum: RCA, CASCO, rovigneta”, afirma managerul FocusRent. De asemenea, clientii fideli FocusRent care poseda card de membru, beneficiaza si de 10% reducere, la orice masina de inchiriat.

Oferta rent a car de la FocusRent este variata, clientii avand o paleta larga de optiuni: masini pe benzina, Diesel, cu cutie manuala sau automata. Siguranta clientilor este prioritatea numarul 1, de aceea, dupa fiecare inchiriere, fiecare masina este supusa unei inspectii tehnice riguroase.

Majoritatea masinilor de inchiriat din parcul auto FocusRent sunt noi si bine intretinute. Fiind alcatuit din masini moderne precum: Ford Focus, Opel Corsa, Skoda Octavia, Dacia Logan, Hyundai Santa Fe, BMW X5 dar si microbuze precum Mercedes Vito sau VW Transporter, pentru cei care pleaca in grup mai mare in vacante sau teambuilding-uri.

Pentru a putea beneficia de serviciul rent a car de la FocusRent, clientii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 sa aiba varsta minima de peste 21 ani;

 sa posede permis de conducere de minim un 1 an;

 sa isi asume obligatia de a returna masina de inchiriat in conditii bune, impreuna cu toate documentele, accesoriile si echipamentele aferente, la data si locul stabilite in contract.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram