Sarbatoreste Valentine’s Day pe doua roti

13 februarie 2017

In perioada 13 – 19 februarie 2017, cu ocazia Zilei Indragostitilor, magazinul de biciclete BikeXCS a pregatit pasionatilor de ciclism o oferta de nerefuzat „ 1+1/2 ”.

Vrei sa ii faci un cadou special de Valentine’s Day jumatatii tale? Cumpara o bicicleta si ai posibilitatea de a o achizitiona pe cea de-a doua cu 50% reducere.

La campania „ 1+1/2 ” participa oricare din bicicletele din stocul showroomului. In magazinele fizice BikeXCS din Bucuresti sau in magazinul online BikeXCS.ro este imposibil sa nu gasesti bicicleta potrivita; venim in intampinarea ta cu o gama variata de biciclete: MTB, cursiere, biciclete trekking, biciclete pliabile sau biciclete electrice, fiabile, confortabile, rapide si usoare, de la cei mai renumiti producatori.

Vino sa sarbatorim Valentine’s Day pe doua roti!

La oricare 2 biciclete cumparate se aplica regula una la pret intreg si a doua la jumatate de pret cu mentiunea ca pretul redus la jumatate se aplica pentru bicicleta cu pretul initial cel mai mic.

Regulamentul campaniei 1+1/2: http://blog.bikexcs.ro/2017/02/10/regulament-campanie-112/

Cele 2 magazine fizice de biciclete BikeXCS din Bucuresti sunt situate in: Str.Baba Novac 11a si pe Bd. Lacul Tei 126-128.

Pentru comenzile online de biciclete, intra pe https://www.bikexcs.ro/biciclete.html. Beneficiezi de transport gratuit si de livrare rapida in 24h.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram