Prinde reducerile de sezon la carucioarele Baby Care de pe Il Bambino

14 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

In timpul sezonului cald, nimic nu e mai important pentru bebelusi decat plimbarile zilnice, la aer curat, intr-un parc sau intr-o zona linistita. De aceea, Il Bambino le face mamicilor o bucurie si propune o serie de reduceri semnificative pentru carucioarele de bebelusi Baby Care. In acest fel, micutii pot avea parte de un carucior performant, iar mamicile si taticii de un pret optim la care sa ii cumpere mezinului sau mezinei obiectul viitoarelor sale plimbari.

Fii inspirat si alege caruciorul Baby Care potrivit copilasului tau

Dintre ofertele de carucioare pentru copii de pe Il Bambino, carucioarele Baby Care sunt intr-un numar generos pentru cei care decid ca acesta este brandul potrivit nevoilor lor. De aceea, printre ofertele prezentate sunt si carucioare de vara, dar si de 0+ si de nou-nascut. Nu in ultimul rand sunt mult cautatele carucioare de copii Baby Care 2 in 1 si 3 in 1 care au in afara de caraucior un landou si un cos de transport, pentru cele 3 in 1 si landou pentru varianta 2 in 1.

In afara de acestea detalii tehnice, parintii pot alege si culoarea caruciorului de bebelusi Baby Care, pentru ca puiul lor sa aiba o culoare deosebita pentru plimbarile sale. Evident, culorile pot fi alese dintre cele disponibile pe pagina online a fiecarui carucior Baby Care in parte.

Vrei un carucior Baby Care cu un pret redus semnificativ? Vezi oferta Il Bambino

Toate carucioarele pentru bebelusi de la Baby Care vin cu o oferta de reducere a pretului de pana la 23%. De aceea, o mamica care vrea sa isi vada micutul confortabil intr-un astfel de carucior va avea parte pe Il Bambino de o oferta variata atat ca pret, cat si din punctul de vedere al categoriei.

Astfel, preturile pentru un carucior de copii Baby Care incep de 150 RON, pret redus de la 170 RON, pentru un carucior de vara Baby Care. Insa aceasta nu este cea mai buna oferta de reducere pentru aceste produse, ci caruciorul 0+ Baby Care C9, care costa 462 RON, redus de la 600 RON, cu o reducere, asadara, de 23% a pretului initial.

Carucioarele cele mai accesorizate sunt si cele mai scumpe, printre acestea numarandu-se carucioarele 3 in 1 Baby Care, care sunt aproape 1200 RON, reduse de la 1300 si 1350 RON, aceste preturi datorandu-se posibilitatii de transformare a caruciorului in landou sau cos de transport.
Despre Il Bambino
Il Bambino este magazinul online destinat copiilor si parintilor acestora. Acesta le furnizeaza produse specifice varstei lor, livrandu-le prin servicii de curierat rapid, gratis pentru o comanda de peste 150 RON in Bucuresti si peste 400 RON in tara. Gama de produse este variata si acopera categorii precum plimbarea, masa, camera, igiena, hainutele sau jucariile copilului, dar si produse destinate mamicilor pentru perioada din timpul sau de dupa sarcina.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram