Points of You™ România da valoare creativitații

17 martie 2017
Autor:
NOMADE Communication

Atenția care se acordă creativității se datorează utilității în rezolvarea provocărilor profesionale, identificarea soluțiilor potrivite și generarea ideilor inovatoare, independent de mediul de activitatea sau de industria în care o companie activează. Tehnicile din spatele gândirii creative au la bază principii complexe menite să genereze rezultate imediate și se aplică pentru identificarea unor perspective diferite asupra problemelor. Pentru alegerea corectă a tehnicilor și asigurarea utilizării adecvate a acestora, profesioniștii de la Points of You™ România încurajează crearea unui proces care să determine cele mai bune rezultate.

Points of You™ a creat un kit de instrumente care să poată fi utilizate în companii pentru diverse activități de grup, precum brainstorming. Atunci când echipa se află într-un blocaj creativ (fie că vorbim de industriile creative sau despre oricare alta), compania poate folosi cu succes Punctum într-un proces simplu de 15 minute care are drept efect deblocarea gândirii. De asemenea, specialiștii recomandă intrumentele Punctum sau The Coaching Game pentru că sunt eficiente în orice teambuilding ca ice breaker, astfel încât să se asigure participarea activă a fiecărui membru.

În completare, se propun jocurile de rol în care se folosesc cele 2 instrumente pentru dinamizarea și fluidizarea comunicării între angajați și familiarizarea cu rolurile fiecărui membru din echipă. Metoda Points of YouTM este indicată pentru activitățile de grup sau în întâlnirile unu la unu întrucât ajută la integrează cele 2 emisfere cerebrale în procesul de lucru, iar alături de The Coaching Game aduce la suprafață conflictele latente care trebuie revolvate pentru eficientizarea lucrului în echipă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram