OPTIblu Bucura ti ochii cu pana la 20 discount la ochelarii de vedere

28 octombrie 2016

OPTIblu, lider incontestabil al pietei de optica medicala din Romania, lanseaza campania „Conteaza ochelarii prin care vezi lumea”.

Pana pe 31 decembrie 2016, te bucuri de pana la 20% discount la ochelarii de vedere.

Vino intr-unul din cele 31 de magazine OPTIblu din Bucuresti si din tara, in perioada 18.10.2016-31.12.2016, alege impreuna cu specialistii nostri lentilele de ochelari si ramele potrivite si vei beneficia de reduceri de pana la 20%.

Pragurile de discount se aplica in functie de valoarea achizitiei, pentru comenzile complete de ochelari de vedere sau pentru lentile aplicate pe rama proprie.

Profesionalismului personalului nostru si aparatura medicala de ultima generatie iti stau la dispozitie pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune solutii in materie de optica medicala.

La OPTIblu ai de unde alege! In magazinele noastre gasesti sute de produse de calitate, 100% originale, de la peste 30 de marci de renume. Actualizam constant stocul cu produse noi, in tendinte, pentru a satisface toate preferintele.

De ce sa alegi OPTIblu?

Experienta ne-a invatat ca serviciile si produsele de calitate sunt cheia succesului. Cu peste 12 ani experienta in domeniul opticii medicale, OPTIblu ofera servicii si produse originale, la preturi pentru toate buzunarele. Ai posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda prin Banca Transilvania, Credit Europe, Garanti Bank si beneficiezi de o garantie de 2 ani pentru orice produs achizitionat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram