Munceste pamantul cu spor cu un motocultor de la MagazialuCostica

13 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Anotimpul cald e unul foarte anevoios pentru gospodarii care au o gradina de cultivat si recoltat. Nu doar pentru ca arsita din timpul zilei face munca si mai grea, ci pentru ca munca de camp este in sine, pe orice fel de vreme, un efort imens pentru agricultor. De aceea, el are nevoie de utilaje care sa-i usureze munca si care sa o faca atat placuta, cat si eficienta. Iar aceste utilaje, precum un motocultor ieftin pot fi gasite cu prisosinta pe magazinul online Magazia lu’Costica, la preturi avantajoase chiar si pentru cele mai mici buzunare.

Cat de important este un motocultor pentru gospodarie?

Un motocultor simplifica una dintre muncile considerate printre cele mai grele facute de gradinar sau agricultor: munca pamantului. Practic orice include aceasta categorie, de la sapat, aerisit solul, pana la arat, se poate efectua simplu cu un motocultor de calitate achizitionat din Magazia lu’ Costica.

Inaintea cumpararii unui motocultor, insa, trebuie cunoscute cateva detalii despre acestea, care l-ar putea ajuta pe gospodarul care doreste sa isi usureze munca prin aceasta masinare. In primul rand, trebuie sa stie cam ce tip de motocultor este necesar gradinii sale. Astfel, trebuie sa stie suprafata terenului sau, pentru a nu cumpara un motocultor mult prea puternic sau cu o latime a frezelor prea mare. Nu in ultimul rand, trebuie sa stie ca pe Magazia lu’ Costica poate gasi motocultoare online ieftine, in functie de necesitatile sale.

Cum poti alege motocultorul potrivit gradinii tale?
Din mometul in care gospodarul a decis ca necesitatea unui motocultor in gradina sa este imperios necesara, atunci trebuie sa isi aleaga motocultorul online potrivit. De aceea, Magazia lu’ Costica ofera mai mult decat un pret pentru motocultor, ci si detalii precum puterea dezvoltata si latimea de lucru.
Preturile motocultoarelor, de exemplu, pornesc de la 3700 RON, deci trebuie ca cel care are nevoie de un motocultor ieftin sa inceapa de la acest pret din Magazia lu’ Costica. Pentru suprafete mari si necesitati majore, pretul unui motocultor ajunge si la 25.000 RON, insa acesta dezvolta o putere de 12.2 CP pentru un motor Lombardini, are un sistem de pornire electric si o capacitate a rezervorului de combustibil de 5.3 litri.
Brandurile producatoare ale acestor motocultoare online sunt cunoscuti furnizori pentru utilajele agricole, precum BCS, Bertolini, Grillo sau Honda, iar motoarele cu care functioneaza motocultoarele sunt Honda, Kohler, Lombardini, Subaru sau Yanmar.
Despre Magazia lu’ Costica
Magazia lui Costica este magazinul online destinat tuturor pasionatilor de gradinarit si agricultura, atat celor amatori, cat si specialistilor. In afara de spatiul virtual destinat cumpararii de produse, acestia detin un showroom impreuna cu un loc special amenajat, unde se pot alege si testa produsele, precum motocultoare, motofierastraie sau masini de tuns gazonul. Magazia lui Costica ofera, de asemenea, si asistenta specializata pentru sfatuirea clientilor sai, precum si pentru repararea produselor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram