Magazinul Vexio ofera promotii de vara pentru storcatoarele de fructe Hurom

10 august 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

In aceasta perioada calduroasa de vara cei de la Vexio realizeaza promotii la storcatoarele de fructe Hurom ce sunt adresate celor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos si doresc sa isi prepare acasa sucuri naturale din fructe si legume. Promotiile reaizate de Vexio fac ca aceste storcatoare de fructe sa fie foarte atractive pentru cumparatori stiute fiind multiplele avantaje oferite de aceste storcatoare.

Storcatoarele Hurom - beneficii unice pentru consumatorii sai

Calitatea storcatoarelor Hurom este foarte cunoscute, multiplele sale beneficii fac ca acestea sa fie dorite de catre multi dintre consumatori. Sistemul sau unic de stoarcere prin presare ofera posibilitatea obtinerii unei cantitati mai mari de suc comparativ cu un alt storcator obisnuit. Totodata storcatoarele Hurom ofera sucuri cu o textura uniforma limpede fara sedimente. In comparatie cu sistemul de centrifugala clasica sucul obtinut isi pastreaza culoarea naturala si este mai sanatos. Dat fiind sistemul de stoarcere lent se pot folosi atat fructe si legume pentru a se prepara sucuri dar si iarba de grau germeni sau radacinoase.

De ce sa optati pentru un astfel de storcator cu stoarcere lenta ?

Aceste storcatoare Hurom dispun de o tehnologie de stoarcere foarte diferita fata de cele centrifugale. Storcatoarele Hurom dispun de un ax melcat din ultem ce este un material mult mai rezistent ca fierul ce taie in prealabil dupa care se realizeaza stoarcerea intre axul melcar si sita. Aceste storcatoare Hurom sunt verticale oferind un beneficiu din acest punct de vedere prin prisma faptului ca legumele si fructele cad datorita fortei gravitationale pe cutitul axului melcat.

Sistemul de clatire este realizat astfel incat sucul sa nu preia din gustul celui preparat inainte acesta fiind un alt avantaj al storcatoarelor Hurom. Astfel nu mai este necesar ca dupa fiecare utilizare, storcatorul de fructe sa fie spalat inaintea unei noi utilizari.

Acestea sunt doar unele din multele avantaje oferite de un storcator Hurom . Pentru a afla toate avantajele de care puteti beneficia in cazul folosirii unui astfel de storcator, intrati pe site-ul magazinului online Vexio si veti descoperi o larga gama de storcatoare Hurom din care sa va alegeti pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram