Magazinele Nobila Casa anunta lansarea noilor colectii Villeroy amp; Boch

21 octombrie 2016

Magazinele de decoratiuni interioare Nobila Casa si-au imbogatit portofoliul cu un nou brand, Villeroy & Boch, producator premium de portelan, introducand un numar total de 14 colectii. In cadrul unui eveniment desfasurat vineri, 7 octombrie, la magazinul Nobila Casa din Shopping City Sibiu, retailerul home & deco a prezentat 5 colectii de succes din portofoliul Villeroy & Boch: Amazonia, New Wave, Casale Blu, Quinsai Garden si Pizza & Pasta, ultimele trei fiind lansate de Villeroy & Boch in 2016.

La eveniment au participat reprezentanti ai Mendola Pro, divizia din Mendola Group care opereaza magazinele Nobila Casa, reprezentanti ai presei locale si nationale, autori din presa online, bloggeri si formatori de opinie de lifestyle.

Sub conceptul „Povestea bunului gust”, invitatii au intrat in atmosfera unui camin de poveste, pe acorduri fine, acompaniati de gusturi alese si arome imbietoare, pregatite de chef Sorin Berar si Crama Girboiu.

Toate colectiile Villeroy & Boch din portofoliul Nobila Casa se regasesc si in magazinul Nobila Casa din Bucuresti, situat in Baneasa Shopping City – Galeria Feeria, precum si in magazinul Nobila Casa din Timisoara – situat in Iulius Mall.

“Ne bucuram de faptul ca parteneriatul Nobila Casa cu brandul Villeroy & Boch se dezvolta, aducandu-le romanilor mai multe optiuni premium pentru decorarea caminului. Avem convingerea ca noile colectii lansate in cadrul evenimentului din Sibiu vor deveni in scurt timp un succes, precum restul colectiilor Villeroy & Boch deja existente in portofoliul Nobila Casa”, declara Agnes Gundisch, Director Comercial Mendola Pro.

Despre magazinele Nobila Casa

Magazinele Nobila Casa sunt o afacere de familie, ce isi are radacinile in 1999. Numele brandului este inspirat de una dintre cartile preferate ale doamnei Szekely – romanul „Nobila Casa“, scris de autorul James Clavell.
Magazinele Nobila Casa sunt parte din divizia Mendola Pro a Mendola Group, infiintat in 1991.

In 2016, lantul magazinelor Nobila Casa numara 13 locatii in 9 orase: Sibiu, Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita.

Reusitele primilor ani de activitate ai Mendola Group au dus la extinderea operatiunilor si in alte domenii conexe – tesaturi pentru perdele si draperii pe piata din Romania, prin brandul Mendola Fabrics, parte din divizia Deco Center, transporturi de marfuri in regim intern si international (Unitrans Logistics), investitii imobiliare, inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii (Pro Invest Parc Logistic), parcuri logistice (Unimode SRL).

Despre Villeroy & Boch la Nobila Casa

Producatoare germana de portelan inca din 1784, compania Villeroy & Boch este denumita dupa cei doi fondatori – François Boch si Nicolas Villeroy – si este detinuta inca in mare parte de descendentii celor doi. Sediul central este in Mettlach, in Saarland, si exista 14 centre de productie Villeroy & Boch in Europa, Asia si America, produsele brandului fiind vandute in aproximativ 125 de tari, printre care si in Romania.

In portofoliul Nobila Casa, Villeroy & Boch este prezent din 2015, numarand 14 colectii, anul acesta Villeroy & Boch lansand colectiile Casale Blu, Quinsai Garden si Pizza & Pasta.

Nobila Casa este singurul lant din Romania care gazduieste colectiile Villeroy & Boch in trei magazine din trei orase diferite.

Despre colectiile Villeroy & Boch prezentate la evenimentul din Sibiu

Colectia Villeroy & Boch New Wave

Colectie premiata in anul 2004 cu "Premiul pentru Inovatie" de Industria Nationala Germana, este design-ul modern adus la cea mai elaborata finete. Minimala, functionala si durabila, aceasta vesela alba este perfecta atat la folosinta de zi cu zi, precum si la ocazii elegante, speciale si de sarbatori. Materialul din care este confectionata vesela din aceasta colectie: portelan premium

Colectia Villeroy & Boch Amazonia

Amazonia este o colectie extravaganta, pentru care Villeroy & Boch s-a inspirat din minunata lume a Amazonului. Forma ei ce ramane mereu de actualitate, creata de designer-ul Karl Leutner in anul 1950, este deja la baza mai multor concepte cu elemente de decoratiuni. Pasarile colibri si fluturii Maracuja, fermecatoarele flori albastre ale pasiunii, orhideele galbene si florile rosii ale caliandrei sunt redate cu niste culori atat de vii si luminoase, incat dau impresia de tridimensionalism.

Materialul din care este confectionata vesela din aceasta colectie: portelan premium bone, placat cu aur; este important de retinut ca toata vesela din aceasta colectie pretioasa poate fi totusi spalata in masina de spalat vase

Noutatile anului 2016 in materie de colectii Villeroy & Boch, lansate si la Nobila Casa:

Colectia Villeroy & Boch Casale Blu

Inspirata din regiunea si bucataria umbriana naturala si originala, urmand radacinile taranesti de pe aceasta regiune, colectia Casale Blu reda perfect atmosfera acestei regiuni. In trecut, trufele au fost considerate hrana omului sarac si, la cele mai multe mese, au fost servite de obicei trufe. Astazi, aceste ciuperci pretioase sunt servite ca acompaniament pentru paste si folosite ca si ingrediente de lux pentru umplerea fripturii de miel sau de iepure. Mancarea copioasa servita cu vesela Casale Blu evoca o atmosfera speciala.

Materialul din care este confectionata vesela din aceasta colectie: portelan premium

Colectia Villeroy & Boch Quinsai Garden

Colectia de portelan premium bone Quinsai Garden este inspirata de orasul Quinsai, un oras in plina inflorire, la capatul Drumului Matasii. Fiecare piesa poarta o semnificatie speciala, care provine din florile frumoase de pe ea. Piesele cu bujorul semnifica bogatie si noblete, cele cu floarea de camellia generozitate, iar crizantema perseverenta, curaj si o viata lunga. Piesele cu magnolia onoreaza imparatul si platesc tribut pentru toate femeile frumoase.
Materialul din care este confectionata vesela din aceasta colectie: portelan premium bone

Colectia Villeroy & Boch Pizza & Pasta

Aceasta colectie este ideala si practica in casele iubitorilor bucatariei italiene. Platourile, bolurile, farfuriile au un design modern, dar si practic in acelasi timp.

Materialul din care este confectionata vesela din aceasta colectie: portelan premium

Pentru mai multe informatii despre colectiile Villeroy & Boch la Nobila Casa, consultati si www.nobilacasa.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram