Ilbambino ro a lansat noile carucioare 2 in 1 multifunctionale si extrem de utile tuturor mamicilor

18 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Ilbambino a adus de curand pe piata noile modele de carucioare copii 2 in 1 astfel incat parintii sa aiba o gama diversificata de unde sa aleaga. Ilbambino este magazinul online furnizor de accesorii adaptate fiecarei varste a copilului dumneavoastra. Magazinul nostru comercializeaza patuturi, produse pentru proaspata mamica, produse pentru alimentatia copilului , accesorii pentru mentinerea igienei si a sigurantei bebelusului tau.Ilbambino este magazinul de unde poti achizitiona produsele necesare de la nastere pana la varsta de 2 ani a copilului tau.

Caruciorul 2 in 1 in zilele noastre este o alegere foarte buna si din punct de vedere financiar deoarece achizitia unui singur articol care implica de fapt doua articole inseamna o cheltuiala in minus.

De ce sa alegeti caruciorul 2 in 1?

Caruciorul 2 in 1 este cea mai buna alegere atunci cand trebuie sa achizitionati caruciorul perfect pentru copilul dumneavoastra. Utilizat inca de la nastere pana la 2 ani, caruciorul trebuie sa fie dotat cu toate componentele necesare sigurantei copilului dumneavoastra.

Caruciorul copii 2 in 1 Cangaroo Arrow Mov este un carucior care poate utilizat inca de la primele zile de nastere. Este un carucior 2 in 1 confectionat din materiale de calitate si este prevazut cu un cosulet-auto si un modul sport.
Cosuletul auto poate fi utilizat atat in masina dar si fixat pe cadrul caruciorului ca si landou. Caruciorul 2 in 1 mai este prevazut cu o copertina reglabila si prevazuta cu o fereastra pentru ca parintele sa poata supraveghea copilul aflat in interior.
Modulul sport este si el prevazut cu un spatar reglabil cu ajutorul unui snur.

Carucioarele copii 2 in 1 sunt foarte sigure avand centura de siguranta prevazuta in 5 puncte si protectii pentru umerii copilului.
5 motive sa achizitionati caruciorul 2 in 1 sunt:
• Sunt foarte sigure deoarece sunt prevazute cu centura in cinci puncte
• Sunt foarte practice si usor de transportat
• Pot fi utilizate de la 0-2 ani
• Sunt prevazute cu copertina speciala pentru vremea cu intemperii
• Acopera doua nevoi esentiale ale copilului dumneavoastra cu un buget mic

Caruciorul 2 in 1 va permite sa pozitionati bebelusul in pozitia pe care o doriti. Asezand copilul intr-o pozitie confortabila si sigura veti putea sa faci ceea ce aveti de facut in liniste.

Modulul sport al caruciorului 2 in 1 este prevazut cu roti pivotante ce pot fi blocate in orice pozitie si se pot detasa foarte usor astfel permitand depozitarea in spatii restranse.

Noile modele carucioare 2 in 1 de pe Ilbambino sunt create special pentru copilul dumneavoastra astfel incat sa indeplineasca trei conditii esentiale: sa fie confortabile, durabile si sigure.

Intra pe Ilbambino , alege un model de carucior 2in 1 si contactati echipa magazinului la numerele 0746.332.032 (Orange), 0767512137 (Telekom) sau 0732754171 (Vodafone). Pentru sugestii, intrebari, nelamuriri puteti trimite un email pe adresa [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram