Greenglobal ro vine in orasul tau sa colecteze deseurile periculoase

24 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Green Global este compania care inca din anul 2012 se ocupa cu colectarea, transportul si gestionarea deseurilor periculoase pentru ca mediul inconjurator si populatia sa nu fie afectate de substantele nocive continute de acestea.

Deseurile periculoase sunt acele obiecte sau substante de care oamenii trebuie sau se debaraseaza si care in ultimii ani au devenit din ce in ce mai multe si mai diverse. Cresterea cantitativa a deseurilor din ultimii ani a devenit periculoasa pentru mediul inconjurator si a ingreunat, in acelasi timp, gestionarea acestora de catre firmele de colectare de deseuri periculoase.

Care sunt deseurile periculoase colectate de Greenglobal?

Detergentii, clorul, inalbitorul, vopselele, produsele pentru eradicatrea insectelor si bateriile intra in categoria deseurilor periculoase care polueaza mediul daca sunt aruncate in natura. Unele companii, cum sunt cele de telefonie mobila sau cele ce comercializeaza ulei de motor sau baterii auto, se ocupa cu gestionarea acestor tipuri de deseuri periculoase. Celelalte deseuri trebuie sa fie ridicate de firme specializate in colectarea deseurilor periculoase , asa cum este Green Global.

Printre principalele deseuri dericuloase colectate de catre Green Global se regasesc urmatoarele:

· Deseurile explozibile, care pot oricand produce o explozie puternica daca intra in contact cu o scanteie sau o flacara

· Deseurile inflamabile, care pot declansa incendii daca intra in contact cu focul

· Deseurile cancerigene si deseurile mutagene, acestea din urma putand provoca mutatii ale genelor din ADN

Cum se realizeaza colectarea deseurilor periculoase de catre Green Global?

Un mediu curat si sanatos, neafectat de deseuri sau substante toxice, inseamna mai multa sanatate pentru populatie, iar acest lucru este realizat prin colectarea de deseuri periculoase realizata de firme profesioniste, asa cum este Greenglobal.

Deseurile industriale generate de unitatile economice sunt depozitate in spatii special amenajate in unitatile proprii sau in centre de colectare. Alte companii opteaza pentru incinerarea acestora. Fiecare centru de colectare a deseurilor periculoase are politici proprii si reguli clare cu privire la strangerea acestora, ce sunt respectate cu strictete de catre firmele ce se ocupa cu gestionarea si colectarea deseurilor periculoase.

Toate regulile impuse de centrele de colectare, precum si de catre Ministerul Mediului si Agentia Nationala pentru protectia mediului sunt respectate cu rigurozitate de catre Greenglobal.ro, care se ocupa cu colectarea deseurilor periculoase din zona de precolectare si incarcarea acestora, cu transportul deseurilor periculoase in zonele speciale destinate acestora, cu tratarea deseurilor periculoase in conformitate cu legea in vigoare si cu gestionarea deseurilor periculoase.

Distrugerea deseurilor periculoase este realizata de Greenglobal in cele mai sigure conditii posibile astfel incat mediul inconjurator sau sanatatea populatiei sa nu fie afectate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram